Αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια

Εκτός όψεως: Οι πιο δροσεροί τρόποι αφαίρεσης των ποδιών του κοράκι χωρίς ενέσεις και χειρουργική επέμβαση

Επίδραση αναζωογόνησης των ματιών

Μέθοδος 1: Σφραγίστε τις πτυχές με κολλητική ταινία

Στο σπίτι, μπορείτε να δοκιμάσετε έναν αποτελεσματικό τρόπο - εγγραφή. Ειδικά σοβά από βαμβακερό ύφασμα (ταινίες Kinesio) κολλούν στις προβληματικές περιοχές του προσώπου για 2-3 ώρες (όχι πλέον! ) Αυστηρά κατά μήκος των γραμμών μασάζ. Οι σύνδεσμοι ανυψώνουν το δέρμα, οι μύες αρχίζουν να κυκλοφορούν καλύτερα και οι μύες χαλαρώνουν σε αυτό το σημείο. Αυτό θα προκαλέσει διαρροή υπερβολικού νερού και εξομάλυνση των ακτίνων κοντά στα μάτια.

Συμβουλή 2: Διατηρήστε την περιοχή των ματιών ενυδατωμένη

Λόγω του λεπτού υδρολιπιδικού στρώματος, το δέρμα γύρω από τα μάτια τείνει να στεγνώνει και να στεγνώνει, οπότε μια κρέμα ή ορός πρέπει να εφαρμόζεται συνεχώς σε αυτήν την περιοχή. Πρέπει να περιέχουν τόσο θρεπτικά όσο και ενυδατικά συστατικά. Χρήση ποιοτικών προϊόντων Μπορείτε να ανακουφίσετε γρήγορα το πρήξιμο και να αφαιρέσετε μώλωπες από κάτω από τα μάτια εάν τα εφαρμόσετε με κινήσεις κτυπήματος.

Ο καλύτερος χρόνος για βραδινή φροντίδα είναι από τις 7: 00 μ. μ. έως τις 10: 00 μ. μ. Κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών, το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο ευαίσθητο σε ουσίες που πέφτουν στην επιφάνειά του.

Συνιστάται η εφαρμογή των προϊόντων στο δέρμα γύρω από τα μάτια 1-2 ώρες πριν πάτε για ύπνο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν πάτε για ύπνο. Απλώστε την κρέμα (το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού) ομοιόμορφα στα μαξιλάρια των δακτύλων (είναι τα πιο αδύναμα και δεν τεντώνει το δέρμα) και μετακινηθείτε από τη ρινική γέφυρα στην εξωτερική γωνία του ματιού κατά μήκος της κορυφής της τροχιάς και, στη συνέχεια, στην εσωτερική γωνία του ματιού κατά μήκος του πυθμένα της τροχιάς. Μην εφαρμόζετε κρέμα στο κινούμενο βλέφαρο.

Συμβουλή 3: Μην ξεχνάτε τις μάσκες ματιών

Οι μάσκες για την περιοχή γύρω από τα μάτια ξεπλένονται ή ξεπλένονται. Συνιστάται να τα κάνετε όχι περισσότερο από 2-3 φορές την εβδομάδα. Εφαρμόστε τα προϊόντα σε ένα παχύ στρώμα - αυτό δημιουργεί ένα φαινόμενο θερμοκηπίου και οι ευεργετικές ουσίες διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα. Εάν πρέπει να κρύψετε γρήγορα τις ρυτίδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα αντί για μια κρέμα ματιών. Μια πιο συμπυκνωμένη σύνθεση δίνει άμεσα αποτελέσματα. Το πρωί, συνιστάται να εφαρμόζετε σωστά τα μπαλώματα.

Μέθοδος 4: Εκμάθηση της δομής του Facebook

Με τη βοήθεια της δημοφιλούς γυμναστικής προσώπου, μπορείτε να αφαιρέσετε τις λεπτές ρυτίδες στις γωνίες των ματιών σας και ακόμη και να σηκώσετε το βλέφαρο στο σπίτι. Περάστε πέντε λεπτά κάνοντας μερικές ασκήσεις κάθε μέρα και το αποτέλεσμα δεν θα σας κάνει να περιμένετε. Υπάρχουν τόνοι youtube. comTraining βίντεο. Το κύριο πράγμα στην οικοδόμηση του Facebook είναι η κανονικότητα. Σύμφωνα με κριτικές, οι μικρές ρυτίδες αρχίζουν να λιώνουν μετά από 2 εβδομάδες.

Μέθοδος 5: Ομαλοποιήστε τις ακτίνες με μασάζ

Σήμερα η τάση προς τη φυσικότητα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και εκατομμύρια γυναίκες παραιτούνται σκόπιμα από πλαστική χειρουργική υπέρ του μασάζ προσώπου. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες: χειροκίνητα, δοχεία, υγραέριο και ακόμη και οξιά, τα οποία κατασκευάζονται όχι έξω, αλλά στην κοιλότητα του στόματος. Είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε την πορεία στο σαλόνι. Το αποτέλεσμα μιας σωστά εκτελούμενης διαδικασίας μπορεί να συγκριθεί με την ανύψωση προσώπου.

Μέθοδος 6: εκτέλεση αποφλοίωσης

Χωρίς ενέσεις, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια μπορούν να αφαιρεθούν καλύτερα με τρίψιμο. Είναι καλύτερο να κάνετε τρίψιμο με βάση το γαλακτικό οξύ (έχουν έντονη ενυδατική δράση) και γλυκολικό οξύ (έντονο αναζωογονητικό αποτέλεσμα). Η πορεία της διαδικασίας βοηθά στην εξάλειψη λεπτών και ακόμη και βαθιών ρυτίδων γύρω από τα μάτια.

Μέθοδος 7: Δουλεύουμε με τη μυοδιέγερση στο δέρμα

Για να αφαιρέσετε ένα δίκτυο μικρών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και να μειώσετε το πρήξιμο στην ενδορυγχική περιοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μυοδιέγερση. Αυτή η δημοφιλής διαδικασία χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να αυξήσει την ελαστικότητα των ιστών. Η διαδικασία μπορεί να συγκριθεί με την εκπαίδευση EMS. Μια ειδική συσκευή δίνει ώθηση σε προβληματικές περιοχές που συστέλλονται και σφίγγουν τους μυς.

Μέθοδος Νο. 8: Πραγματοποιούμε ανελκυστήρα χωρίς ένεση

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανύψωσης χωρίς ενέσιμα. Το Cryolifting σφίγγει το δέρμα με τη βοήθεια του κρυολογήματος. Ο ειδικός περνά από μια ειδική συσκευή που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος. Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό. Υπερηχητικές ανυψωτικές και ανυψωτικές λέιζερ ρυτίδες με υπερηχητικά κύματα και ακτινοβολία λέιζερΜε αυτόν τον τρόπο, παράγεται νέο κολλαγόνο και οι μισητές ακτίνες διαγράφονται από το πρόσωπο.

Μέθοδος 9: απόπειρα βιοαναβίωσης χωρίς ένεση

Σήμερα δεν χρειάζεται καθόλου χνούδι ενός προσώπου, διότι εφευρέθηκαν βιοαναζωογόνηση χωρίς ένεση. Το υλαουρονικό οξύ δεν εγχέεται με ενέσεις, αλλά με τη βοήθεια ισχυρής ροής οξυγόνου (ανύψωση αέρα) ή λέιζερ. Το αποτέλεσμα δεν είναι χειρότερο από τη συμβατική διαδικασία Βιοαναζωογόνηση - το δέρμα γεμίζει με ζωηρή υγρασία και οι ρυτίδες απομιμήσεων εξομαλύνονταιΚαι καμία επώδυνη αίσθηση!

Συμβουλή 10: Χρησιμοποιήστε μια κρέμα πλήρωσης

Υπάρχουν αρκετές παραβιάσεις για το πώς να κάνετε μακιγιάζ ματιών που κρύβει τις ρυτίδες. Εάν χρειαστεί επειγόντως να απαλλαγείτε από τα πόδια του κοράκι πριν από ένα σημαντικό γεγονός, η πραγματική σωτηρία είναι μια άμεση κρέμα πλήρωσης ρυτίδων. Κρύβει αμέσως ακόμη και βαθιές ρυτίδες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το προϊόν πριν εφαρμόσετε μακιγιάζ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έχει βραχυπρόθεσμο, μη σωρευτικό αποτέλεσμα. Όπως στην ιστορία της Σταχτοπούτας, τα αποτελέσματά της σταματούν την επόμενη μέρα.

Αναζωογόνηση του περιγράμματος των ματιών: έτσι λειτουργεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

τα μάτια ονομάζονται καθρέφτες της ψυχής για έναν λόγο. Αλλά αντανακλούν ανελέητα τα πρώτα σημάδια γήρανσης που γίνονται αισθητά μετά από 30 χρόνια. Πώς μπορείτε να τα απαλλαγείτε αποτελεσματικά σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή; Μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι θεραπείες κομμωτηρίου στην περιφερική περιοχή; Πώς μπορείτε να αναζωογονήσετε με ασφάλεια τα μάτια σας στο σπίτι; Ζητήσαμε από επαγγελματίες αισθητικούς να απαντήσουν σε αυτές τις συχνές ερωτήσεις γυναικών.

Άμεσες ενδείξεις και αντενδείξεις

Για να αποφευχθεί η πρόωρη γήρανση του δέρματος, ευαίσθητες επεμβάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο δέρμα γύρω από τα μάτια μετά από 25 χρόνια. Στις σύγχρονες γυναίκες, η καταστροφή ξεκινά νωρίς λόγω του συνεχούς στρες, της κακής οικολογίας και της συχνής χρήσης διακοσμητικών καλλυντικών. Άμεσα σημάδια ότι ήρθε η ώρα να πάτε στο σαλόνι και να αναζωογονήσετε έντονα τα βλέφαρα και να σφίξετε το δέρμα γύρω από τα μάτια περιλαμβάνουν τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Εμβάθυνση του nasolacrimal sulcus;
 • επίμονοι μώλωπες και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.
 • συχνή πρήξιμο και τσέπες κάτω από τα κάτω βλέφαρα.
 • λιπαρές κήλες στα άνω και / ή κάτω βλέφαρα.
 • απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος.
 • πολλές ρυτίδες στη γωνία του ματιού.
 • αραίωση και αισθητή ξηρότητα του δέρματος.
 • έντονη χρώση στην περιφερική ζώνη.

Παρεμπιπτόντως, τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν γρήγορα με σωστά επιλεγμένες διαδικασίες σαλόνι, αλλά εδώ ένας χειρουργικός ανελκυστήρας είναι σχεδόν αδύναμος.

Αλλά ακόμη και η ευαίσθητη αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια δεν είναι δυνατή για όλους. Εκτός από τις τυπικές αντενδείξεις για εργασία σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν επιπλέον περιορισμοί. Δεν μπορείτε να παρέμβετε σε περίπτωση φλεγμονής επιπεφυκότα, σοβαρή όραση ή υπερευαίσθητο δέρμα.

Θεραπείες κομμωτηρίου

Φυσικά, οι θεραπείες στο σαλόνι είναι πιο αποτελεσματικές από αυτές που μπορούν να γίνουν στο σπίτι. Οι ειδικοί προτείνουν λοιπόν να ξεκινήσουν μια εντατική αναζωογόνηση μαζί τους. Και στη συνέχεια διεξάγετε ανεξάρτητα θεραπεία συντήρησης. Επιπλέον, το οπλοστάσιο των αποτελεσματικών μεθόδων και μέσων των σύγχρονων αισθητικών είναι εντυπωσιακό.

Υλικό

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια είναι οι τεχνικές λέιζερ και συνδυασμού. Πρέπει να χρησιμοποιούνται με μεγάλη προσοχή, αλλά τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Ο δεύτερος πιο αποδοτικός εξοπλισμός είναι, χρησιμοποιεί παλμικό ηλεκτρικό ρεύμα συντονισμένο σε συγκεκριμένη συχνότητα.

Ακολουθούν οι πιο δημοφιλείς θεραπείες:

Λιγότερο αποτελεσματικά, αλλά και αποτελεσματικά μέσα αναζωογόνησης του δέρματος γύρω από τα μάτια είναι ο γαλβανισμός, η darsonvalization και τα μικρορεύματα. Θα το συζητήσουμε παρακάτω, αφού σήμερα είναι δυνατό να γίνουν τέτοιες διαδικασίες στο σπίτι.

ένεση

Αν και σε κανέναν δεν αρέσει οι ενέσεις, οι μέθοδοι ένεσης για αναζωογόνηση είναι πολύ δημοφιλείς στην κοσμετολογία. Σε σύγκριση με άλλους, έχουν σαφή πλεονεκτήματα: είναι τραυματικά, οικονομικά προσιτά, πολύ αποτελεσματικά και σας επιτρέπουν να εργάζεστε επιλεκτικά μόνο σε προβληματικές περιοχές.

Πιο συχνά χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση του δέρματος των ματιών:

Γυναίκα πρόσωπο
 1. Botox.Ένας από τους πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικούς τρόπους για την καταπολέμηση των γραμμών έκφρασης γύρω από τα μάτια. Το φάρμακο είναι μια νευροτοξίνη και εμποδίζει τη διέλευση των νευρικών παλμών από τον εγκέφαλο στους μυς που χάνουν προσωρινά την ικανότητα να ανέχονται. Οι πτυχές του δέρματος δεν βαθαίνουν και εάν ληφθούν πρόσθετα μέτρα για την εξομάλυνσή τους, μειώνονται αισθητά. Η διάρκεια αυτών των φαρμάκων είναι 6 έως 12 μήνες. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έναν καλό ειδικό. Όπως με εσφαλμένη υπολογισμένη δοσολογία ή ανακριβή χορήγηση, είναι πιθανές παραβιάσεις της έκφρασης του προσώπου και ασυμμετρία του προσώπου.
 2. βιοαναζωογόνηση.Το ξηρό, ζαρωμένο και χαλασμένο δέρμα γίνεται με την ηλικία λόγω του γεγονότος ότι η παραγωγή υαλουρονικού οξέος του σώματος είναι πολύ μειωμένη. Αυτή η ουσία δημιουργεί έναν επιπλέον όγκο μαλακών ιστών και τους διατηρεί ενυδατωμένους και επίσης συμμετέχει σε μεταβολικές διεργασίες. Η ανεπάρκεια του μπορεί να αντισταθμιστεί με υποδόρια χορήγηση. Η διαδικασία είναι αποτελεσματική, αλλά το αποτέλεσμα δεν διαρκεί περισσότερο από 6-8 μήνες.
 3. Μεσοθεραπεία.Όπως και με τη βιο-αναζωογόνηση με μια σύριγγα και μια πολύ λεπτή βελόνα ή μεσοσκούτερ, κοκτέιλ πολυβιταμινών, παρασκευάσματα με κολλαγόνο, ελαστίνη, πεπτίδια, συνένζυμα κ. λπ. ενίονται κάτω από το δέρμα. Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή επιλογή και ποιότητα. Το αποτέλεσμα μετά από 5-6 συνεδρίες μπορεί να αποθηκευτεί για έως και 12 μήνες.
 4. Plasmolifting.Αυτή η τεχνική χρησιμοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα μόνο στα καλλυντικά. Δεν έχει γίνει πολύ δημοφιλές επειδή απαιτεί τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και έχει πολλές παρενέργειες. Αρχή δράσης - υποδόρια εισαγωγή του πλάσματος στο αίμα του ασθενούς που καθαρίζεται από ερυθροκύτταρα. Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης και αποκαθιστά τη δομή των κατεστραμμένων κυττάρων.
 5. περίγραμμα.Σας επιτρέπει να αντισταθμίσετε την έλλειψη υποδόριου λίπους και μαλακού ιστού που συσσωρεύεται με την ηλικία και να συμπληρώσετε βαθιές γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια και στη γέφυρα της μύτης. Ως πληρωτικό πιο συχνά Μόνο φάρμακα που βασίζονται στο ίδιο υαλουρονικό οξύ λειτουργούν. Η λιποπλήρωση είναι λιγότερο δημοφιλής όταν τα προκατεργασμένα λιποκύτταρα του ασθενούς εγχύονται υποδορίως.

Εάν οι τεχνικές ένεσης χρησιμοποιούνται τακτικά και σωστά, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να σφίξετε το δέρμα με χειρουργική επέμβαση ή με λέιζερ. Το πρόσθετο πλεονέκτημά τους είναι η πολύ λογική τιμή τους, γεγονός που τα καθιστά προσιτά για όλους.

Χημικές αποφλοιώσεις

Υπάρχει η άποψη ότι οι φλούδες στο δέρμα γύρω από τα μάτια δεν πρέπει να γίνονται κατηγορηματικά. Ωστόσο, αυτός ο περιορισμός ήταν σχετικός πριν από είκοσι χρόνια, όταν δεν υπήρχε ακόμη μια τέτοια ποικιλία φαρμάκων και τεχνικών για την εκτέλεση της διαδικασίας. Όλα έχουν αλλάξει σήμερα. Η αποφλοίωση στην περιφερική ζώνη είναι απολύτως ασφαλής και πολύ αποτελεσματική, αλλά πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς.

Η αρχή της δράσης της χημικής απολέπισης στην καταστροφή του ανώτερου στρώματος της επιδερμίδας υπό την επίδραση των οξέων που εφαρμόζονται σε αυτήν. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό και λεπτό, επομένως δεν χρησιμοποιείται ποτέ συγκέντρωση μεγαλύτερη από 25%.

Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα scrub για αυτήν την περιοχή είναι:

 • ένζυμο - το πιο απαλό και απαλό, δεν στεγνώνει το δέρμα και ουσιαστικά δεν το ερεθίζει.
 • Γλυκόλη - αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεπτές ρυτίδες, εξομαλύνει τέλεια την ανακούφιση και αφαιρεί τους μαύρους κύκλους.
 • Αμύγδαλο - είναι ιδανικό για την απομάκρυνση της επίπεδης μελάγχρωσης, της ελαφρότητας και της αποκατάστασης του δέρματος.
 • Ρετινοϊκός - με ήπιο αποτέλεσμα, μπορεί να διεισδύσει στα μεσαία στρώματα του δέρματος και να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται συνήθως σε διαστήματα 2 έως 4 εβδομάδων σε μια περίοδο 3 έως 5 συνεδριών. Μετά από αυτό δεν υπάρχει περίοδος αποκατάστασης, αλλά το δέρμα πρέπει να προστατεύεται προσεκτικά από τις αρνητικές επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας. Το καλοκαίρι, είναι καλύτερο να το κρύψετε στα σκούρα γυαλιά και να το φοράτε αντηλιακό πριν βγείτε έξω.

Μέθοδοι οικίας

Όταν τα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια έχουν γίνει πολύ προφανή, δεν μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με οικιακές μεθόδους. Ωστόσο, για προληπτικούς σκοπούς, η χρήση τους είναι πολύ αποτελεσματική και σας επιτρέπει να αναβάλλετε την ανάγκη για πιο ριζοσπαστικές παρεμβάσεις. για πέντε χρόνια ή περισσότερο. Εδώ μπορείτε να κάνετε και να κάνετε μόνοι σας.

Ευκαιρίες για αναζωογόνηση

Φορητές συσκευές

Βελτιώνει τέλεια την κατάσταση του δέρματος γύρω από τα μάτια και σας επιτρέπει να αφαιρέσετε γρήγορα τις ρυτίδες. Φορητές καλλυντικές συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για ανεξάρτητη χρήση στο σπίτι.

Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνο του εξοπλισμού σαλόνι, καθώς η απόδοσή του είναι πολύ χαμηλότερη. Ωστόσο, με τακτική χρήση, διατηρούν το δέρμα σε άριστη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των καταναλωτών, οι ακόλουθες διαδικασίες είναι πιο αποτελεσματικές:

 1. Darsonvalization.Αντιδρά με ηλεκτροπληξία υψηλής συχνότητας στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε πολύ προσεκτικά και με ελάχιστη προσπάθεια στην περιοχή των ματιών. Ενισχύει την υποδόρια ροή του αίματος, επιταχύνει γρήγορα τη ροή των λεμφαδένων, αφαιρεί μώλωπες και σάκους κάτω από τα μάτια, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες.
 2. Ιοντοφόρηση.Λειτουργεί με την αρχή της ηλεκτροφόρησης. Η συσκευή εκπέμπει θετικά ή αρνητικά φορτισμένα ιόντα που μπορούν να διεισδύσουν στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Με ένα σύμβολο συν, βοηθούν στη μεταφορά θρεπτικών ουσιών από την εφαρμογή στο δέρμα των ναρκωτικών. Με το σύμβολο μείον, έχουν έντονο αντιφλεγμονώδες και χαλαρωτικό αποτέλεσμα.
 3. μικρο-ρεύματα.Η θεραπεία με μικρορεύματα επηρεάζει τα αιμοφόρα αγγεία και τους μύες και τα ενδυναμώνει. Επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει τη διατροφή των κυττάρων. Διεγείροντας τα κατεστραμμένα και εξασθενημένα κύτταρα, αποκαθιστούν τη δομή τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε το αποτέλεσμα της σύνθετης αναζωογόνησης, να εξαλείψετε γρήγορα το οίδημα και να εξομαλύνετε τα «πόδια του κοράκι».

Λόγω του γεγονότος ότι οι συσκευές χρησιμοποιούνται σε πολύ ευαίσθητη περιοχή, συνιστάται να τις αγοράσετε μόνο από αξιόπιστους κατασκευαστές. Είναι καλύτερα να το κάνετε σε καταστήματα ιατρικών συσκευών ή σε επίσημους ιστότοπους.

Φροντίστε να ζητήσετε πιστοποιητικό ποιότητας και να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες προτού το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.

γυμναστική και μασάζ

Ακόμα και εκείνοι που κάνουν τακτικές ασκήσεις προσώπου, συχνά ξεχνούν ότι τα βλέφαρα χρειάζονται επίσης φροντίδα και προσοχή. Οι ασκήσεις για αυτούς συνήθως δεν περιλαμβάνονται στα συγκροτήματα ανύψωσης προσώπου. Και αυτό είναι εντελώς μάταιο, καθώς οι εξασθενημένοι μύες δεν συγκρατούν τα φρύδια και τα βλέφαρα βρίσκονται στη σωστή θέση και πέφτουν.

Ακολουθούν ορισμένα απαραίτητα στοιχεία για οποιαδήποτε άσκηση προσώπου:

 • Πιέστε τους δείκτες σας στο δέρμα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας και τραβήξτε τους απαλά προς τα πίσω. Ξεπερνώντας την αντίσταση, ανοίξτε απαλά και κλείστε τα μάτια σας.
 • Κρατώντας τα δάχτυλά σας στην ίδια θέση, σηκώνοντας ελαφρώς το δέρμα καθώς κοιτάζετε προς τα κάτω και κάντε το αντίθετο: δέρμα προς τα κάτω, μάτια προς τα πάνω.
 • Σηκώστε ελαφρώς το πηγούνι σας και πιέστε σταθερά τις παλάμες σας στο μέτωπό σας. Για να ξεπεράσετε την αντίσταση, δοκιμάστε να σηκώσετε τα φρύδια και να χαμηλώσετε τα μάτια σας.

Επαναλάβετε κάθε άσκηση 5 έως 10 φορές. Μπορείτε να αναζητήσετε ολόκληρα βίντεο συγκροτήματα γυμναστικής για την περιοχή των ματιών. Ωστόσο, συνιστάται να μην εκτελείτε τέτοια πλήρη φόρτιση περισσότερες από 2-3 φορές την εβδομάδα.

Μην ξεχνάτε την περιφερική περιοχή όταν κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας. Για να αποφευχθεί το τέντωμα του ευαίσθητου δέρματος, όλες οι κινήσεις πρέπει να είναι πολύ ευαίσθητες και να κατευθύνονται κατά μήκος της άνω καμάρας του βραχίονα από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω και κατά μήκος της κάτω άκρης της τροχιάς - από την άλλη πλευρά.

Μάσκες και κρέμες

Δεν συνιστάται η εφαρμογή των περισσότερων από τις μάσκες που παρασκευάζονται σύμφωνα με λαϊκές συνταγές στο δέρμα γύρω από τα μάτια. Τέτοιοι περιορισμοί οφείλονται κυρίως στο γεγονός ότι κατά την κατάποση μπορεί να υπάρχουν διάφορα στερεά σωματίδια ή ερεθιστικές ουσίες στη βλεννογόνο μεμβράνη θα προκαλέσει πολύ δυσάρεστες αισθήσεις.

Αλλά ο χρόνος ενώ περιποιηθείτε το δέρμα σας με μάσκες μπορεί να αφιερωθεί με οφέλη για τα βλέφαρα. Είναι χρήσιμο να βάλετε βαμβακερά μαξιλάρια σε δυνατά φύλλα τσαγιού, ζωμό χαμομηλιού, μητέρα-μητριά και κατιφές.

Τα ίδια υγρά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουν παγάκια το πρωί και να σκουπίσουν την περιοχή γύρω από τα μάτια μαζί τους. Αυτό θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των λεπτών ρυτίδων, στη σύσφιξη του δέρματος, στην αφαίρεση μώλωπες και σακούλες κάτω από τα μάτια.

Μετά από αυτήν τη διαδικασία, είναι πολύ χρήσιμο να εφαρμόζετε κρέμα ανύψωσης καλής ποιότητας. Είναι επιθυμητό η σύνθεση να περιλαμβάνει βιταμίνες, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, τα οποία ενυδατώνουν τέλεια το δέρμα και ισοπεδώνουν την επιφάνειά του.

Σύνοψη

Αποδείχθηκε ότι υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρόποι για να αναζωογονήσετε αποτελεσματικά το δέρμα γύρω από τα μάτια. Ωστόσο, είναι καλύτερο εάν ένας ειδικός τις επιλέξει σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση. Θα αξιολογήσει τη γενική κατάσταση του δέρματος, τα υπάρχοντα προβλήματα και, εάν είναι απαραίτητο, θα προτείνει πρόσθετα προϊόντα και τεχνικές περιποίησης.

Για να επιτύχετε το αποτέλεσμα, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε καλλυντικά ποιότητας και να μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά διακοσμητικά.Το πιο αποτελεσματικό φαρμακείο για την ανύψωση βάλσαμων και κρεμών που σχετίζονται με την cosmeceuticals. Αυτά είναι φάρμακα με αυξημένη συγκέντρωση βιολογικώς δραστικών ουσιών που έχουν έντονες θεραπευτικές και αναγεννητικές ιδιότητες.

Κορίτσι πρόσωπο

Αναζωογόνηση με λέιζερ του δέρματος γύρω από τα μάτια

Η κοσμετολογία υλικού εξαλείφει μερικές φορές τα εξωτερικά σημάδια γήρανσης που δεν είναι χειρότερα από τις χειρουργικές μεθόδους. Εάν θέλετε να επιστρέψετε οπτικά αρκετά χρόνια, ακολουθήστε τη διαδικασία αναζωογόνησης των ματιών λέιζερ. Αυτή η μέθοδος έχει πολύ αποτελεσματική επίδραση στο ξεθωριασμένο δέρμα της παρα-τροχιακής περιοχής, βελτιώνοντας τη δομή και την ποιότητά της.

Για τη διαδικασία αναζωογόνησης, χρησιμοποιείται σύγχρονος εξοπλισμός λέιζερ, εξοπλισμένος με δύο ανεξάρτητα λέιζερ - erbium (Er: YAG) και νεοδύμιο (Nd: YAG). Η διαδοχική χρήση δύο λέιζερ σε μια διαδικασία αναζωογόνησης παρέχει ένα αποτέλεσμα 4D αναζωογόνησης, το οποίο είναι μια βαθιά φωτοθερμική ανακατασκευή του δέρματος των βλεφάρων, η περιοχή γύρω από τα μάτια και το άνω τρίτο του προσώπου.

Ποια προβλήματα επιλύει η αναζωογόνηση των ματιών λέιζερ;

Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, πραγματοποιείται έκθεση με λέιζερ στο δέρμα του μετώπου, στην περιοχή του ναού και στο άνω τρίτο του προσώπου.

Η διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για διαδικασίες αναγέννησης στις δομές του δέρματος, ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, σχηματισμός όγκου ιστού και βελτίωση της φλεβικής παροχέτευσης. αύξηση του τόνου του δέρματος και του turgor, αξιοσημείωτη βελτίωση του χρώματος του δέρματος, σημαντική μείωση των ρυτίδων και σημαντική ανύψωση των ιστών. Η σύνθετη εφαρμογή τεχνολογιών για την αναζωογόνηση με λέιζερ των βλεφάρων και του δέρματος γύρω από τα μάτια προσφέρει ένα υψηλό αποτέλεσμα κατά της γήρανσης (αντιγήρανση).

Πλεονεκτήματα αυτής της διαδικασίας

 • Ένα αξιοσημείωτο αναζωογονητικό αποτέλεσμα όχι μόνο στην παρα-τροχιακή ζώνη, αλλά και σε ολόκληρο το άνω τρίτο του προσώπου, το οποίο εκδηλώνεται μετά από ένα μήνα και συνεχίζει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.
 • Σύντομος χρόνος ανάκτησης (48 ώρες).
 • Χωρίς πόνο με τοπική αναισθησία.
 • Χαμηλό κόστος σε σύγκριση με τη χειρουργική επέμβαση.

Προετοιμασία

Πριν από τη διαδικασία, υπάρχει δωρεάν προκαταρκτική διαβούλευση με γιατρό. Ο ειδικός εξετάζει την περιοχή της μελλοντικής έκθεσης, καθορίζει την παρουσία ή την απουσία αντενδείξεων και εξοικειώνει τον ασθενή με τα χαρακτηριστικά της τεχνικής αναζωογόνησης με λέιζερ, των ματιών και των βλεφάρων. Δεν συνιστάται η έκθεση του δέρματος στον ήλιο αμέσως πριν από τη διαδικασία.

 • Τσάντες, οίδημα, μικρές κήλες, μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια.
 • Υπερχρωματισμός στην παρα-τροχιακή περιοχή.
 • τριχοειδές δίκτυο γύρω από τα μάτια.
 • ουλές και άλλα ελαττώματα του δέρματος.
 • ξεθώριασμα, ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης της παραροβιταλικής ζώνης.

Αντενδείξεις

 • Συμπτώματα μόλυνσης από ιό.
 • Φλεγμονώδεις διεργασίες στην περιοχή θεραπείας.
 • Βρογχικό άσθμα (εκτός από ήπια σοβαρότητα).
 • Συστηματικές αυτοάνοσες ασθένειες.
 • Κακοήθεις διαδικασίες όγκου.

Φάσεις αναζωογόνησης των ματιών και των βλεφάρων με λέιζερ

 • 1 σταγόνα στάζει στα μάτια. Λύστε το Alkaina και τοποθετήστε ειδικά προστατευτικά καλύμματα από ιατρικό ατσάλι στα μάτια, προ-λιπασμένο με αλοιφή Solcoseryl.
 • Η εσωτερική επιφάνεια των βλεφάρων (βλεννογόνος επιπεφυκότα) υποβάλλεται σε επεξεργασία με λέιζερ με κλασματοποιημένο λέιζερ ER: YAG σε ομαλή λειτουργία (μια μοναδική πατενταρισμένη τεχνική Fotona).
 • Η επιφάνεια του δέρματος αντιμετωπίζεται με λέιζερ νεοδυμίου ND: YAG, το οποίο επηρεάζει τις μεσαίες δομές του χόρι και τα αγγειακά συστατικά σε λειτουργία Frac 3.
 • Η ίδια θέρμανση του ιστού της παρα-τροχιακής περιοχής και της μεσαίας ζώνης του προσώπου από το λέιζερ ND: YAG σε λειτουργία πιάνου.
 • Στο τελικό στάδιο, το δέρμα εκτίθεται σε λέιζερ erbium σε ομαλή λειτουργία - ένας εξαιρετικά μακρύς παλμός για την τόνωση της νεοκολλαγένεσης και τη σύσφιξη του ιστού.
 • Ένα επιπλέον στάδιο - κλασματική θεραπεία με λέιζερ - πραγματοποιείται με έντονη περίσσεια του δέρματος του άνω βλεφάρου.

Τι πρέπει να γίνει μετά τη διαδικασία;

Κατά τη διάρκεια της φάσης αποκατάστασης (τις πρώτες 48 ώρες) ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί μια ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος στην περιοχή θεραπείας. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί ένα ελαφρύ πρήξιμο. Αυτά τα φαινόμενα εξαφανίζονται μέσα σε δύο έως τρεις ημέρες. Ένα αισθητό αναζωογονητικό αποτέλεσμα εμφανίζεται σε 3-4 εβδομάδες μετά από μια διαδικασία που εκτελείται και εντείνεται για έναν άλλο μήνα. Ωστόσο, συνήθως συνιστάται μια διαδικασία τριών διαδικασιών με συχνότητα 40 έως 50 για μια διαρκή και μακροπρόθεσμη επίδραση της αναζωογόνησης της παρα-τροχιακής περιοχής. Μέρες.

Τα αντιγηραντικά αποτελέσματα της αναζωογόνησης των ματιών λέιζερ:

 • Ανακατασκευάζονται τα βαθιά στρώματα του δέρματος.
 • Διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου σε όλα τα στρώματα του δέρματος των βλεφάρων και στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
 • Το στρώμα κερατοειδούς της επιδερμίδας απομακρύνεται, γεγονός που οδηγεί στη λεύκανση του δέρματος και στην απομάκρυνση των σημείων ηλικίας.
 • Ο τόνος και ο στροβιλισμός του ιστού αποκαθίστανται.
 • Οι λεπτές ρυτίδες εξομαλύνονται πλήρως και οι μεγάλες μειώνονται σημαντικά.
 • Αφαιρείται η προεξοχή του άνω βλεφάρου.

Μετά την αναζωογόνηση με 4D λέιζερ της μέσης επιφάνειας, φαίνεται πιο φρέσκο ​​και πιο ελκυστικό.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αναζωογόνηση των ματιών λέιζερ

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Κατά μέσο όρο 1 ώρα.

Είναι δυνατόν να συνδυαστεί η αναζωογόνηση των ματιών με λέιζερ και οι ενέσεις botox;

Μην συνδυάζετε. Για την ενίσχυση και παράταση της επίδρασης, συνιστάται ο συνδυασμός της διαδικασίας αναζωογόνησης με λέιζερ της περιοχής των ματιών με τη βιο-αναζωογόνηση με το υαλουρονικό οξύ ή τον βιο-διαχωρισμό αυτής της περιοχής. Και το ζήτημα της εισαγωγής φαρμάκων αλλαντίασης Τοξίνη τύπου Α - Botox, Dysport κ. λπ. (εάν είναι απαραίτητο), αναβάλλεται για τουλάχιστον 2-3 μήνες μετά τη διαδικασία.

Πότε μπορεί να γίνει αναζωογόνηση βλεφάρων λέιζερ;

Τα πάντα. Η διαδικασία δεν υπόκειται σε εποχιακούς περιορισμούς.

μάτια

Ενδείξεις, αρχή δράσης και στάδια απολέπισης γύρω από τα μάτια. Οι καλύτερες συνταγές και φροντίδα του δέρματος μετά τη συνεδρία

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αναζωογόνησης και καθαρισμού του δέρματος είναι η απολέπιση γύρω από τα μάτια. Η διαδικασία στοχεύει στην απαλή απολέπιση του στρώματος κερατοειδούς και περιλαμβάνει τη χρήση απαλών χημικών ενώσεων.

Τι πρέπει να κάνετε;

Το ευαίσθητο και ευαίσθητο δέρμα των βλεφάρων απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και είναι πιο ευαίσθητο σε αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Η κόπωση και η επιβράδυνση των διαδικασιών αναγέννησης των κυττάρων οδηγούν στο σχηματισμό λεπτών ρυτίδων, οιδήματος και μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Η κλασική καθημερινή φροντίδα του δέρματος συχνά δεν είναι αρκετή για την εξάλειψή τους.

Μπορείτε να επιτύχετε ένα πολύπλοκο αποτέλεσμα με το ξεφλούδισμα (peeling).:

 1. Το δέρμα ενυδατώνεται βαθιά και η ελαστικότητά του αυξάνεται.
 2. Μπορεί να εξομαλύνει και να αφαιρέσει τη λεπτή έκφραση και τις ρυτίδες ηλικίας.
 3. Τα πρησμένα αφαιρούνται και η δομή του δέρματος είναι ισοπεδωμένη.
 4. Δημιουργείται ένα εφέ μασάζ που βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από την εφαρμοζόμενη σύνθεση.
 5. Όταν αποσύρονται τα κερατινοποιημένα κύτταρα, η παροχή οξυγόνου στον ιστό αυξάνεται.

Θεραπείες που βελτιώνουν τον τόνο και την κατάσταση του δέρματος.

08.09.2020