Fractional Rejuvenation - Ξεκινά φυσικές διαδικασίες αναγέννησης στο δέρμα

κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ

Χρησιμοποιείται λέιζερ για κλασματική αναζωογόνηση. Πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη διαδικασία που επιλύει μια μεγάλη ποικιλία δερματικών προβλημάτων που είναι αναπόφευκτα καθώς το σώμα γερνά. Απαιτεί υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού από τον ειδικό που τον πραγματοποιεί. Μόνο ένας ειδικός με ιατρική εκπαίδευση και ολοκληρωμένα μαθήματα εργασίας με συσκευές λέιζερ έχει το δικαίωμα να κάνει αναζωογόνηση με λέιζερ. Εάν κάνετε τη διαδικασία σε μια αμφισβητήσιμη κλινική με έναν μη ειδικευμένο αισθητικό, τότε αντί της επιθυμητής αναζωογόνησης, μπορείτε να έχετε αρνητικό αποτέλεσμα.

Η κλασματική θεραπεία με λέιζερ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν τρόπους αναζωογόνησης του προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση. Παρεμπιπτόντως, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Με ένα λέιζερ ειδικότερα, οι ουλές και οι ρίγες μπορούν να γίνουν αόρατες. Επομένως, η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι ενδιαφέρουσα για όσους ενδιαφέρονται από καιρό για το πρόβλημα της αφαίρεσης ραγάδων στο σώμα.

ποικιλίες κλασματικών λέιζερ κωνικότητας

Το κλασματικό λέιζερ δεν στέλνει ούτε μία ακτίνα, αλλά πολλές μικροσκοπικές ακτίνες, έτσι ώστε να μπορείτε να δράσετε πιο λεπτό και λεπτότερο στο δέρμα.

Η κλασματική μείωση λέιζερ χωρίζεται σε δύο τύπους:

  • Ο πρώτος τύπος κλασματικής αναζωογόνησης αναφέρεται συχνά ως θεραπεία με λέιζερ. Κατά τη διάρκεια αυτής της επανεμφάνισης, το λέιζερ αφαιρεί πολύ μικρές περιοχές του άνω στρώματος του δέρματος που απέχουν μεταξύ τους. Αυτό ενεργοποιεί τις διαδικασίες αναγέννησης στο δέρμα. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα.
  • Ο δεύτερος τύπος κλασματικής αναζωογόνησης είναι η επίδραση των λεπτότερων ακτίνων στις περιοχές του δέρματος, οι οποίες έχουν ακριβές καθορισμένο βάθος. Ταυτόχρονα, η επιφάνεια του δέρματος δεν εκτίθεται σε τραυματισμούς και η παραγωγή κολλαγόνου ενεργοποιείται στα βαθιά στρώματα του δέρματος και οι περιοχές του δέρματος που αφαιρούνται από το λέιζερ γεμίζουν με νέα κύτταρα.

Διαφορετικές κλινικές χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους λέιζερ, αλλά η αρχή της μεθόδου αναζωογόνησης με λέιζερ είναι η ίδια σε όλες τις περιπτώσεις: προκαλεί ελεγχόμενη βλάβη στο δέρμα που διεγείρει την ενεργή ανάκαμψη και ανανέωση.

Σε κάθε ειδική περίπτωση, ο γιατρός μπορεί να δει ποια τεχνολογία λέιζερ ταιριάζει καλύτερα. Πριν από κάθε διαδικασία, το λέιζερ ρυθμίζεται ξεχωριστά για κάθε ασθενή.

Φροντίδα του δέρματος μετά από κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος

Πώς γίνεται η κλασματική διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος με λέιζερ

Ο γιατρός που πραγματοποίησε τη διαδικασία θα σας εξηγήσει πώς να φροντίσετε το δέρμα σας μετά την αναζωογόνηση με λέιζερ. Η επιλογή των καλλυντικών προϊόντων εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του, καθώς και από τις εργασίες και το εύρος της διαδικασίας που πραγματοποιείται.

Τις ημέρες 2-3 μετά τη συνεδρία, σχηματίζεται κρούστα στο δέρμα, το οποίο ρίχνεται εντός 3-4 ημερών. Προς το παρόν, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την κρέμα που συνιστά ο γιατρός. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο για 1-2 μήνες να εφαρμόσετε καλό αντηλιακό στο δέρμα πριν βγείτε έξω και να χρησιμοποιήσετε μια θρεπτική κρέμα αναγέννησης τη νύχτα.

Είναι σημαντικό η αναζωογόνηση λέιζερ όχι μόνο να διορθώνει τις υπάρχουσες αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, αλλά επίσης να επιβραδύνει περαιτέρω τη διαδικασία γήρανσης και να ενεργοποιεί τον μηχανισμό ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος.

Για ποιον είναι κατάλληλη η κλασματική αναζωογόνηση και με ποιες διαδικασίες συνδυάζεται;

Η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο μετά από προηγούμενη διαβούλευση με έναν ειδικό. Στην περίπτωση έντονων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, η θεραπεία με λέιζερ είναι πιο κατάλληλη και όχι αναζωογόνηση με λέιζερ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πλαστική χειρουργική δεν είναι καθόλου δυνατή: βλεφαροπλαστική, ενδοσκοπική ανύψωση προσώπου ή εισαγωγή ραφών για σύσφιξη. Αλλά και εδώ, οι τεχνολογίες υλικού, ιδίως η αναζωογόνηση με λέιζερ, συμβάλλουν στη βελτίωση και τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Η πλασμοποίηση και η μεσοθεραπεία συνδυάζονται τέλεια με τεχνικές λέιζερ, συμπεριλαμβανομένης της βιο-αναζωογόνησης με υαλουρονικό οξύ.

Η διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ δεν είναι κατάλληλη για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, άτομα με καρκίνο, διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, ψωρίαση και δερματώσεις. Τα ερπητικά εξανθήματα και οι φλεγμονώδεις διεργασίες στην πληγείσα περιοχή αποτελούν επίσης αντένδειξη της διαδικασίας. Η αναζωογόνηση με λέιζερ δεν συνιστάται για άτομα με οικογενειακό ιστορικό κηλίδων ή λεύκης.

27.08.2020