Λέιζερ για την του προσώπου αναζωογόνηση ως μέθοδος αποκατάστασης του δέρματος (κριτική μέθοδος)

Για να αναζωογονήσει το δέρμα ή να εξαλείψει τα σημάδια της φωτογήρανσης, ισχύουν λέιζερ αναζωογόνησης του προσώπου και άλλα μέρη του σώματος. Η διαδικασία που αναφέρεται στην πιο ασφαλή, αξιόπιστη πλαστική ομορφιά και δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα είναι έκπληξη για τον ασθενή και η τιμή του λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια, είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι άλλες μεθόδους της αισθητικής επίδραση στο δέρμα.

 • Τις λεπτομέρειες και την ουσία της διαδικασίας
 • Αρνητικές πτυχές του λέιζερ τεχνικές υλικού
 • Η καλή πλευρά του διαδικασία και να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο
 • Περιγραφή και τύποι λέιζερ για την του προσώπου αναζωογόνηση
 • Οι ενδείξεις για τη διαδικασία του
 • Αντενδείξεις για την επέμβαση, λέιζερ για την του προσώπου αναζωογόνηση
 • Θα πρέπει να φοβόμαστε παρενέργειες
 • Η διαδικασία

Ποια είναι η διαδικασία της αναζωογόνησης δερμάτων λέιζερ;

η ουσία της διαδικασίας της ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ

Δέρμα (που προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από την έκθεση σε μια ποικιλία των μηχανικών, φυσικών και χημικών παραγόντων) με κάθε χρόνο που περνάει χάνουν την ελαστικότητά τους, καλύπτονται με ρυτίδες και πτυχώσεις, το χρώμα τους γίνεται χλωμό, και στην επιφάνεια εμφανίζονται αηδιαστικός σημεία.

Πρώτη εμφανής ρυτίδες (πιο συχνά το μάτι) αρχίζουν να εμφανίζονται πιο κοντά τριάντα χρόνια, και μετά από σαράντα, όπως η απώλεια της σπαργής του δέρματος, πάνε βαθιά και καλύπτουν όλο το δέρμα του ελκυστική πλέγμα. Αυτό το γεγονός συχνά πλήττει τις γυναίκες που δεν θέλουν να γερνάει γρήγορα.

Για να βοηθήσει τη γήρανση ομορφιές ήρθε λέιζερ. Υπό την επίδραση των ακτίνων λέιζερ κατά την καύση του το ανώτερο στρώμα του νεκρού δέρματος που έχουν χάσει την ελαστικότητα των κυττάρων και προκαλεί επιτάχυνση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης γύρω από ζωντανά κύτταρα. Η αναγέννηση από τα δομικά στοιχεία του δέρματος που εμφανίζεται μόνο σε περιοχές που εκτίθενται σε ακτίνες λέιζερ. Παρακείμενες περιοχές του δέρματος παραμένουν άθικτα.

Στη διαδικασία αυτή, υπάρχει μια σημαντική αναζωογόνηση του δέρματος, την εξαφάνιση των μικρών και μεσαίων τις ρυτίδες και να αποκαταστήσει ακόμη και το περίγραμμα του προσώπου.

Οι μηχανές λέιζερ τελευταίας γενιάς, ακόμη και μη-χειρουργικό lift μέτωπο — αυτό αποδεικνύεται από τα θετικά σχόλια από τους ασθενείς που έχουν υποστεί λέιζερ λίφτινγκ διπλό πηγούνι.

Η καινοτομία του DOT-αναζωογόνηση

DOT-η αναζωογόνηση είναι μια νέα σύγχρονη αισθητική μέθοδος που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, διεξάγεται σε μια προοδευτική καλλυντικά κέντρα και κλινικές πλαστικής χειρουργικής. Αυτό το σύστημα είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τη γήρανση του δέρματος οφείλεται σε φυσική βιολογική γήρανση των μυών και των συνδετικών ιστών.

Στην περίπτωση των ΣΗΜΕΊΩΝ λέιζερ αναζωογόνησης δερμάτων χρησιμοποιείται επίδραση λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα με ένα ειδικό μήκος κύματος. Μέσω κλασματική ακτίνα λέιζερ λάμψη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος είναι:

 • η αποκατάσταση της λέμφου και τη ροή του αίματος;
 • αυξάνει την παραγωγή της ελαστίνης και του κολλαγόνου;
 • ενισχύει την ανάπλαση του συνδετικού ιστού.
 • η αύξηση της σπαργής του δέρματος;
 • απορρόφηση ηλικία κηλίδες, ευρυαγγείες και κόμπους στις αρθρώσεις.

Όταν το DOT-συσκευές αναζωογόνησης επηρεάζει το δέρμα απαλά, ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει την αναζωογονητική διαδικασία, τα βλέφαρα, το λαιμό και το ντεκολτέ. Από την ευαισθησία του δέρματος, πόνο και αισθητήρες δύναμης της συσκευής εξαρτάται από την ένταση των αισθήσεων κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Κατά τη διάρκεια μια αναζωογονητική χειρισμούς ο ασθενής αισθάνεται άνετος, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση 1 από τις μεθόδους της τοπικής αναισθησίας στο χώρο όπου προβλέπεται να επηρεάσουν το λέιζερ.

DOT διαδικασία δίνει ένα θετικό αποτέλεσμα σταδιακά. Πρώτον, ο ασθενής είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις συνέπειες, επειδή υπάρχει οίδημα και ερυθρότητα του δέρματος. Μόνο μετά από 14 ημέρες θα δείτε βέλτιστα αποτελέσματα.

Τύποι λέιζερ αποφλοίωσης

τύποι λέιζερ αποφλοίωσης

Η αναζωογόνηση δερμάτων λέιζερ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε ένα χειρουργικό λίφτινγκ. Την αποφλοίωση λέιζερ μπορεί να είναι διαφόρων τύπων.

 • Επιφάνεια που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία στέλεχος της επιδερμίδας (το ανώτερο στρώμα του δέρματος). Με επιφανειακές φλούδες μπορείτε σχεδόν αμέσως εξομαλύνει την ανομοιόμορφη υφή του δέρματος και να απαλλαγούμε από την άσχημη σημεία ηλικίας. Η επιφανειακή φλούδες διαδικασία υπόκειται στις πιο ευαίσθητες περιοχές του δέρματος: γύρω από τα μάτια, τα χείλη, το λαιμό και το ντεκολτέ. Οι διαδικασίες αυτού του τύπου θα μπορούσε να θεωρηθεί δέρμα λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια (όλα τα είδη), και κλασματική αναζωογόνηση του προσώπου (η συντριπτική πλειοψηφία των ειδών). Επιφανειακή αποφλοίωση είναι μια αρκετά τραυματική διαδικασία. Πλήρη αποκατάσταση του δέρματος μετά από αυτό συμβαίνει για μία ή δύο εβδομάδες.
 • Διάμεσος. Αυτό το είδος της φλούδας μπορεί να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα που βρίσκονται στο χαμηλότερο (basal) στρώμα της επιδερμίδας. Περιοχή έκθεσης μέσο φλούδα είναι όλοι το ίδιο πρόβλημα περιοχές του δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια και το ντεκολτέ. Με αυτό, ενεργούν στις ρυτίδες της ποικίλης σοβαρότητας, για να επιτευχθεί η ομαλή keloid ουλές και ραγάδες, αφαιρεί ρηχά σημάδια που άφησε μετά την ακμή, κονδυλώματα και θηλώματα, και σημαντικά εξισώνει την επιδερμίδα, βοηθώντας να εξαλείψει τα σκοτεινά σημεία. Διάμεση αποφλοίωση μπορεί να πραγματοποιηθεί με κλασμάτωση μέθοδος κατά την οποία η ακτινοβολία του δέρματος κοινό πλέγμα ακτίνες λέιζερ που παράγεται από διάφορα είδη λέιζερ: έρβιου; neodymium λέιζερ, κ. λπ. τα Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε οφείλεται σε διαφορετικό μήκος κύματος, η μέθοδος της διαδικασίας και το διαφορετικό βάθος διείσδυσης στον ιστό. Απόλυτο πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους τύπους λέιζερ δεν έχουν καμία κάμερα. Υπάρχει μια ριζικά διαφορετική μέθοδο από την εκτέλεση μέσο φλούδα: η λεγόμενη δέρμα λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Τι είναι; Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια αυτού του τύπου, μαζί με τις ακτίνες λέιζερ ακτίνες, το δέρμα λαμβάνει ένα μεγάλο ποσό της επιπλέον ενέργειας, που προκαλεί το σχηματισμό των microexplosions που ακολουθείται από την αναπόφευκτη εξάτμιση του ιστού που υποβάλλονται σε έκθεση λέιζερ. Να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ πραγματοποιείται, κατά κανόνα, το έρβιο λέιζερ.
 • Βαθιά. Τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους βαθύ πίλινγκ με λέιζερ είναι οι διαδικασίες που συχνά ονομάζεται "μη χειρουργικό λίφτινγκ": αυτό είναι το λέιζερ για την του προσώπου αναζωογόνηση και RF-αναζωογόνηση.

Η συσκευή αποτελείται από ένα στοιχείο ελέγχου με μικροεπεξεργαστή, μια σειρά από εργαλεία και στοιχείων-πιό δροσερό στο δέρμα στέλνει ακτίνες λέιζερ, δέσμες, που σχηματίζουν ένα αρκετά πυκνό δίκτυο.

μέθοδοι ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ

Η τεχνική του RF-αναζωογόνηση διευκολύνει τη διείσδυση των ακτίνων λέιζερ στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί θερμική επίδραση της RF energy, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν θέρμανσης από τις προβληματικές περιοχές του σώματος και του προσώπου.

Και οι δύο μέθοδοι με λέιζερ, και κλασματικό RF αναζωογόνηση δερμάτων-αναζωογόνηση του προσώπου — συμβάλλουν στην συμπίεση των κολλαγόνων δεσμίδων και το σχηματισμό του ένα είδος πλαισίου στήριξης για το δέρμα και ενισχύει την αναπλαστική και αναζωογονητική διαδικασίες σε περιοχές που είναι εκτεθειμένες στον συσκευές λέιζερ.

Ασφάλεια και τη χαμηλής διεισδυτικότητας των δύο διαδικασιών σας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να επηρεάσουν το δέρμα, τα χέρια και το λαιμό σας, αλλά επίσης για να εκτελέσει την αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια.

Βαθύ πίλινγκ με λέιζερ για να λειάνει τις ρυτίδες αρκετή ανακούφιση, σημαντικά εξισώνει τον τόνο του δέρματος και δημιουργεί την επίδραση της νεανική επιδερμίδα. Ως αποτέλεσμα, η γυναίκα αποκτά μια νεανική εμφάνιση χωρίς πλαστική χειρουργική.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των μεθόδων RF και το λέιζερ αναζωογόνησης δερμάτων είναι μια κλιμάκωση αποτέλεσμα. Μετά τη λήψη της συνιστώμενης αισθητικός φυσικά την ανανέωση του δέρματος κατάσταση θα συνεχίσει να βελτιώνεται για έξι μήνες.

Βαθιά λέιζερ φλούδα μπορεί επίσης να γίνει στη μονάδα CO2, αλλά η επίδρασή τα χέρια δεν είναι αρκετό εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να αφήσει βαθιά σημάδια στο δέρμα του ασθενούς, διότι ο εξοπλισμός είναι συχνά χρησιμοποιείται ως ένα νυστέρι στην πλαστική χειρουργική.

Η διαδικασία της επιφανειακής και διάμεσης αποφλοίωσης συνοδεύεται από τοπική αναισθησία. Βαθιά λέιζερ φλούδα απαιτεί τη χρήση Γενικής αναισθησίας, σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο.

Η επιλογή της φλούδας εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του καλλυντικού ελάττωμα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαδικασίας

Να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ έχει τα ακόλουθα μειονεκτήματα:

 • δεν είναι όλες οι ρυτίδες λειαίνονται με αυτόν τον τρόπο;
 • διάρκεια της διαδικασίας σε περίπτωση σοβαρών ατελειών του δέρματος, ουλές αντιμετωπίζονται τρεις φορές σε διάστημα όχι λιγότερο από έξι μήνες *
 • επώδυνη διαδικασία;
 • η αδυναμία της διαδικασίας με την παρουσία των βλαβών στο δέρμα;
 • μακροπρόθεσμη ανάκαμψη του δέρματος;
 • την απαγόρευση έκθεσης στον ήλιο μετά τη διαδικασία;
 • ισχυρή επίδραση στο δέρμα με το λέιζερ είναι δύσκολο για αυτό να ανεχτεί;
 • το υψηλό κόστος των υπηρεσιών.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με λέιζερ:

 • αποδοτικότητα – αισθητή αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως.
 • ευελιξία – η μέθοδος είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος;
 • ασφάλεια – τον κίνδυνο για προβλήματα κατά την εφαρμογή όλων των συστάσεων ελαχιστοποιείται;
 • δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί η κλασματική μέθοδο, όπως έχει επιπλέον πλεονεκτήματα. Κατά τη χρήση του, το δέρμα του είναι σχεδόν δεν έχει υποστεί ζημιά και θα ανακάμψει γρήγορα. Μία συνεδρία της κλασματικής μεθόδου είναι σε επεξεργασία από μια αρκετά μεγάλη περιοχή της επιδερμίδας. Επιπλέον, η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλές για χρήση.

Γιατί η ανάγκη για το κλασματικό να ξαναέρθει στην επιφάνεια;

κλασματικό να ξαναέρθει στην επιφάνεια

Κλασματική αναζωογόνηση δερμάτων χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όταν δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εκθέσει την επεξεργασία λέιζερ μια μεγάλη περιοχή του δέρματος, αλλά αρκετά για να αφαιρέσετε μικρές ουλές ή τα σημεία χρωστικών ουσιών.

Για το σκοπό αυτό, να εκτελέσει το κλασματικό που ξαναέρχεται στην επιφάνεια τη χρήση του λέιζερ έρβιου απαλό. Κατασκευαστές ιατρικού εξοπλισμού, άρχισε να παράγει συμπαγείς συσκευές που σας επιτρέπουν να κάνετε αυτή τη χειραγώγηση στο σπίτι.

Σε κάποια υλικά, δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε τον ισχυρισμό, αναφέροντας ότι μια συσκευή λέιζερ επιλέγει τη δύναμη της πρόσκρουσης στο δέρμα. Αυτός ο ισχυρισμός θα πρέπει να ταξινομούνται ως εσφαλμένη, όπως μόνο ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια μηχανή και ό, τι το μήκος της ακτίνας λέιζερ πρέπει να εφαρμόζεται επιδράσεις στο δέρμα του ασθενούς.

Όλες οι ρυθμίσεις της συσκευή λέιζερ εκτελούνται σε μια αυστηρά ατομική βάση. Για να εργαστείτε με το λέιζερ εξοπλισμός ειδικός πρέπει να έχει το ειδικό πιστοποιητικό και αρκετά υψηλά προσόντα.

Γυρίζοντας στην κλινική, είναι απαραίτητο να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο των προσόντων του επαγγελματία προσωπικό, ανάλογα με τη συμμετοχή τους σε εθνικά και διεθνή σεμινάρια και συνέδρια.

Οι ενδείξεις για τη διαδικασία του

οι ενδείξεις για τη διαδικασία του

Τεχνική λέιζερ είναι σε θέση να ανανεωθείτε, ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας και μικρές ουλές. Μερικές φορές κάποιες γυναίκες παραπονιούνται για επιδείνωση, ειδικά μετά από τέτοιες τεχνικές, όπως το κλασματικό λέιζερ αναζωογόνησης του δέρματος. Αυτό μπορεί να εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος και την παρουσία της μια σειρά από ασθένειες.

Έτσι, πριν πάτε για μια διαδικασία, επισκεφτείτε ένα δερματολόγο, και ακόμα καλύτερα, να ολοκληρώσει την πλήρη εξέταση.

Ενδείξεις για την αναζωογόνηση δερμάτων λέιζερ είναι:

 • μετρίως βαθιά ρυτίδες;
 • η παρουσία του ανώμαλες χρωστικές ή χρώση στο δέρμα;
 • πόρους *
 • η παρουσία της επιφάνειας ουλές που μπορεί να εμφανιστεί μετά από την ακμή ή τα σημάδια τεντωμάτων.

Αν αντενδείξεις δεν είναι διαθέσιμα, η διαδικασία είναι 18 ετών. Κλασματικό να ξαναέρθει στην επιφάνεια ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει να πραγματοποιήσει όταν ορισμένες ατέλειες του δέρματος.

Τι είναι λέιζερ biorevitalization;

Είναι λέιζερ για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου και του σώματος από την έκθεση του υαλουρονικού οξέος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Αυτή η νέα τεχνολογία επιτρέπει την επέμβαση βαθιές ουλές και ρυτίδες, με σκοπό να αυξήσει την εσωτερική αποθέματα του ανθρώπινου σώματος.

png" class="imgblock δικαίωμα center_mob">
 • Η ουσία αυτής της καινοτόμου μεθοδολογίας; Στην επιδερμίδα πρόβλημα μέρος του σώματος για να εφαρμόσετε ένα ορισμένο ποσό των χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, το οποίο με τη βοήθεια ενός λέιζερ που χρειάζεται για να πάρει στο βασικό στρώμα του δέρματος.
  Η μέθοδος του λέιζερ biorevitalisation είναι μειωμένη σε μη-ένεση εισαγωγή ενός ειδικού υαλουρονικό οξύ.
 • Τι θα πρέπει να αλλάξει η δομή του υαλουρονικού οξέος, το οποίο είναι αρχικά των υψηλού μοριακού (ένα πολυμερές σχεδόν) σύνδεση; Το γεγονός ότι το υψηλό μοριακό υαλουρονικό οξύ μπορεί να διεισδύσει το πάχος της ανθρώπινης επιδερμίδας λόγω της πολυπλοκότητας της δομής των μορίων που αποτελούνται από μακριές αλυσίδες. Δομημένη οξύ, το να γίνει μια χαμηλή-μοριακό βάρος, αποκτά την ικανότητα να διεισδύουν εύκολα στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Η ακτίνα λέιζερ και πάλι έχει μικρή μοριακές αλυσίδες, καθιστώντας το πολυμερές υαλουρονικό οξύ, το οποίο ευνοεί την διατήρηση της υγρασίας από τα κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος, δημιουργώντας μια πιο ήπια, δεν επηρεάζονται από τη γήρανση του δέρματος.
 • Για τη διαδικασία biorevitalisation χρήση υπερύθρων (κρύο λέιζερ, το οποίο έχει ένα χαμηλό επίπεδο της έντασης.
  Ευχαριστώ για τη βοήθεια λέιζερ δομημένη υαλουρονικό οξύ φτάνει εύκολα τα χαμηλότερα στρώματα του δέρματος, διαδοχικά και ομοιόμορφα πλήρωσης ξεπεράσει τα στρώματα. Με τον τρόπο αυτό το δέρμα δεν είναι θερμαινόμενη, και μετά biorevitalisation αρχίζει να ξεφλουδίζει και δεν φοβάται την έκθεση στην UV ακτινοβολία. Χάρη σε αυτή τη διαδικασία λέιζερ biorevitalisation μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και το καλοκαίρι.
 • Προκειμένου να διευκολυνθεί η παράδοση του υαλουρονικού οξέος στο προβληματικές περιοχές του δέρματος, τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας μαλάκωσε με ένα ζεστό συμπίεση, στη συνέχεια, εκτελέστε ένα ελαφρύ καθαριστικό peeling. Μετά από αυτό να αρχίσει τη διαδικασία του λέιζερ biorevitalisation, την εφαρμογή σε καθαρό δέρμα και την ειδική χημική σύνθεση των δομημένων το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο.
  Το λέιζερ έκθεση πραγματοποιείται με ειδικά ακροφύσια. Κάθε πόνο, όταν αυτό δεν συμβαίνει (αυτό επιβεβαιώνεται από τα σχόλια των ασθενών).
 • Αναζωογόνηση δερμάτων λέιζερ μέθοδος biorevitalisation χαρακτηρίζεται από ταχύτερη ενημέρωση του δέρματος, λόγω του βάθους των επιπτώσεων εισαχθεί στην δομή του δέρματος.

Τις πιθανές συνέπειες και κινδύνους που ελλοχεύουν

Στην τήρηση όλων των κανόνων διεξαγωγής λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια και η χρήση της συσκευής χωρίς επιπλοκές, δεν θα πάρετε οποιαδήποτε. Ωστόσο, οποιαδήποτε απόκλιση από τις οδηγίες που είναι γεμάτη με ανεπιθύμητες συνέπειες όπως:

 • η εμφάνιση εγκαύματα διαφόρων βαθμών;
 • έλκη;
 • το μαρασμό του δέρματος.

Προκειμένου να αποφευχθεί προβληματικές καταστάσεις πριν από τη διαδικασία, να είστε βέβαιος να ελέγξει τις άδειες και τα πιστοποιητικά για τον εξοπλισμό, τα προσόντα των αισθητικοί. Επίσης, να είστε βέβαιος να διαβάσετε τα σχόλια στο Διαδίκτυο για το σας που επιλέγονται κλινική και το ειδικό.

Έχει αντενδείξεις διαδικασία λέιζερ για την του προσώπου αναζωογόνηση;

Αντενδείξεις λέιζερ για την αναζωογόνηση του προσώπου, φυσικά, υπάρχουν.

αντενδείξεις για την αναζωογόνηση λέιζερ

Εδώ είναι μια λίστα με τα πιο σοβαρά από αυτά:

 • Ο καρκίνος.
 • Διαβήτη οποιουδήποτε τύπου.
 • Ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος σε οξεία φάση.
 • Διάφορες ασθένειες του αίματος, προκαλώντας την ανεπαρκή πήξη.
 • Τα κρυολογήματα και παθήσεις του ιογενούς αιτιολογίας συνοδεύεται από αυξημένη θερμοκρασία του σώματος.
 • Λοιμώδη νοσήματα.
 • Έρπης και εντείνεται από την παρουσία του έρπητα βλάβες στην περιοχή της προτεινόμενης ζώνη των επιπτώσεων.
 • Φλυκταινώδες εξάνθημα στο δέρμα.
 • Αργά την εγκυμοσύνη και την περίοδο του θηλασμού του μωρού.
 • Ψυχικές ασθένειες και διαταραχές.
 • Αγενούς-αγγειακή δυστονία.
 • Υπέρταση και υπόταση.
 • Από την ηλικία των 17 (λόγω του πιθανού κινδύνου παραβίασης της δομής του δέρματος) και μετά από 60 χρόνια (λόγω της επιβράδυνσης της όλες τις διαδικασίες ανάκτησης).
 • Πρόσφατες μαύρισμα.

Η φροντίδα του δέρματος μετά από laser

Μετά από κάθε συνεδρία, το δέρμα πρέπει να είναι σε θέση να αναλάβει τη φροντίδα του. Αυτή τη στιγμή στα κελιά aktiviziruyutsya διαδικασίες ανάκτησης. Και έτσι ώστε να περάσει σε μια δεδομένη κατάσταση, θα πρέπει να ακολουθήστε τις απλές κανόνες.

φροντίδα του δέρματος μετά τη διαδικασία

Για 2 εβδομάδες, μην ξεχνάτε σχετικά με την εφαρμογή της κρέμες και κρέμες με υαλουρονικό οξύ, μάσκες με βάση το υαλουρονικό οξύ.

Να εφαρμόσει τα καλλυντικά για το πρόσωπο είναι επιτρεπτό σε μια μέρα, αλλά θα πρέπει να είναι διαφορετική ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεση. Αλλά το τρίβει και φλούδες να ξεχάσεις, ενώ η επιδερμίδα δεν θα επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα.

Από την εμφάνιση της υπέρχρωση προστατεύει τις κρέμες από τις ακτίνες του ήλιου – είναι υποχρεωτική, ειδικά επειδή μετά την επέμβαση το δέρμα ευάλωτο σε υπεριώδες φως. Θα χρειαστείτε μια κρέμα με δείκτη προστασίας SPF 30 ή και περισσότερο.

Θα βοηθήσει να επιταχυνθεί η διαδικασία αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση με λέιζερ, η χρήση των βιταμινών ενίσχυση της επίδραση, το βραστό το πλύσιμο και ozonized νερό, το περπάτημα στον καθαρό αέρα.

Η σωστή φροντίδα του δέρματος μετά από λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια, θα βοηθήσει να διατηρήσει τα θετικά αποτελέσματα που προέκυψαν από τη διαδικασία αυτή.

Πιθανές επιπτώσεις του λέιζερ, αναζωογόνηση δερμάτων

Εκτός από τη μάζα των θετικών πτυχών της αναζωογόνησης δερμάτων λέιζερ μπορεί να έχουν παρενέργειες. Περιστασιακά παρατηρούνται:

πιθανές συνέπειες μετά τη διαδικασία
 1. Εμπειρία ελαφρά φαγούρα.
 2. Η εκπαίδευση είναι πολύ φωτεινό κόκκινες κηλίδες στη ζώνη πρόσκρουσης του λέιζερ.
 3. Ενεργοποίηση από τον ιό του έρπητα.
 4. Παραβίαση της ακεραιότητας του δέρματος: την απολέπιση, τα εγκαύματα, την εμφάνιση του φλοιού.

Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ημέρες. Σε ορισμένους ασθενείς, τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να απουσιάζουν εντελώς, επειδή η δομή και η ευαισθησία του δέρματος σε όλο το εντελώς διαφορετικό.

Πολύ σπάνιες ομάδες ασθενών (λίγο περισσότερο από 4%), η διαδικασία του να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ του προσώπου προκάλεσε την εμφάνιση των εξής αρνητικά σημεία:

 1. Δέρμα με τάση για λιπαρότητα, και ήταν καλυμμένο με λευκό φλύκταινες (με Μηλιά).
 2. Μετά τη διαδικασία αφήσει ουλές ή keloid ουλές.
 3. Το δέρμα της άρχισε να παράγει τη χρωστική ουσία, με αποτέλεσμα να υπέρχρωση.
 4. Υπήρξε επιδείνωση του έρπητα και αυξημένη εξανθήματα (παρά την πρόληψη).

Αρνητικές πτυχές του λέιζερ τεχνικές υλικού

Όπως και στις περισσότερες θεραπείες, laser μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Αρνητικές πλευρές είναι:

 1. Λέιζερ για την του προσώπου αναζωογόνηση δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλες τις ρυτίδες.
 2. Οι συσκευές λέιζερ γίνεται μόνο για ρηχές ρυτίδες.
 3. Αν υπάρχουν πληγές που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται πολλές φορές, η θεραπεία συνεδρίες χωρίζονται σε 3 θεραπείες με λέιζερ, για έξι μήνες, διάστημα.
 4. Θεραπευτικές καιρό, θα πάρει περισσότερο από 2 εβδομάδες για να επουλωθεί το δέρμα. Αυτή τη στιγμή απαγορεύεται να εμφανίζονται στον ήλιο. Θα πρέπει να επεξεργαστεί τα τμήματα της επεξεργασίας λέιζερ με ειδικές κρέμες και αλοιφές.
 5. Πολλοί ασθενείς αισθάνονται πόνο, και δεν ακόμη και να βοηθήσει αναλγητικά.
 6. Αν υπάρχουν βλάβες του δέρματος (π. χ. ακμή), η διαδικασία της αναζωογόνησης λέιζερ καθυστερήσει.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω λέιζερ για την του προσώπου αναζωογόνηση;

πόσο συχνά να κάνω την διαδικασία

Το κλασματικό λέιζερ αναζωογόνησης της σε διάφορες περιοχές του προσώπου (ή την ομαλή αναζωογόνηση), ως μια διαδικασία της τελευταίας γενιάς, που σταδιακά αντικαθιστά το κάποτε δημοφιλές τεχνική δέρμα λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια.

Συνιστάται έμπειροι αισθητικοί τη διάρκεια του λέιζερ επιπτώσεις στο δέρμα του προσώπου θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον πέντε θεραπείες διαχωρίζονται το ένα από το άλλο σε πέντε ημέρες. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας επιμέρους προγράμματα που προσαρμόζονται για να τα μοναδικά χαρακτηριστικά του δέρματος του ασθενούς. Να αναπτύξουν αυτό το πρόγραμμα μπορεί να το γιατρό-δερματολόγο.

Το πρώτο θετικές αλλαγές (η αίσθηση σφριγηλότητας του δέρματος, λείανση των ρηχές ρυτίδες, βελτίωση του χρώματος και της δομής του δέρματος) είναι συνήθως δει σε 3-4 ημέρες μετά από την πρώτη συνεδρία.

Εντελώς ολοκληρώσει την πορεία του λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια οδηγεί σε σημαντική εξομάλυνση της γραμμές και τις ρυτίδες, να αποβάλουν τα σημάδια, ραγάδες, τους διευρυμένους πόρους, να εξαλείψει τα σημεία χρωστικών ουσιών και να δημιουργήσει την επίδραση ανύψωσης του δέρματος.

Κλασματική αναζωογόνηση του προσώπου δίνει το αποτέλεσμα επιμένει για πολλά χρόνια. Μπορεί να θεωρηθεί ως η ελάχιστη απόδοση που παρατηρήθηκε σε ένα έτος. Όπως φαίνεται, το νωρίτερα μια γυναίκα αποκτά πρόσβαση σε βοήθεια από αισθητικούς, τόσο πιο αποτελεσματική είναι.

Όριο ηλικίας δεν υπάρχει σχεδόν καμία (17), η μέθοδος είναι εξίσου καλά βοηθά τα μικρά κορίτσια που ονειρεύονται να απαλλαγούμε από τα σημάδια που έμειναν μετά την ακμή, και Ώριμες γυναίκες που θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο για να μέρος με τη νεολαία και την ελκυστικότητα.

Αποκατάσταση μετά από λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια μπορεί να διαρκέσει από 7 έως 14 ημέρες (ανάλογα με την πολυπλοκότητα της την επιδιόρθωση της βλάβης και τύπος λέιζερ έκθεσης).

Η σωστή τακτική μετά τη διαδικασία

τακτική μετά τη διαδικασία

Η σημασία του προσώπου αναζωογόνηση δερμάτων λέιζερ για την πλειοψηφία των πελατών έχει υποτιμηθεί. Αυτοί πιστεύουν λανθασμένα ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο από την ικανότητα του γιατρού. Αλλά στην πραγματικότητα, η διαδικασία λαμβάνει χώρα στο γραφείο του ένα cosmetologist απαιτεί την παρακολούθηση και φροντίδα. Όταν εκτελείται σωστά, το αποτέλεσμα θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά τη διαδικασία, το beautician προειδοποιεί – σύντομα αντενδείκνυται:

 • Να επηρεάσει το σώμα με νερό ή ατμό, όπως πισίνα, σάουνα, χαμάμ.
 • Να εκθέτετε το δέρμα για την έκθεση σε ΥΠΕΡΙΏΔΗ ακτινοβολία – ηλιοθεραπεία στο Σολάριουμ, στην παραλία.
 • Για να εκτελέσετε θεραπείες ομορφιάς ή επιθετική peeling, dermabrasion.
 • Λαμβάνουν αντιβιοτικά, ορμονικά φάρμακα.
 • Για να εκτελέσετε ενέργειες που συμβάλλουν στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος, η εισροή-με-πρόσωπο – μασάζ, σωματική άσκηση.
 • Καλό θα είναι να είναι σε εξωτερικούς χώρους. Επεξεργασμένο δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο: η επίδραση του περιβάλλοντος μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για το δέρμα.
 • Επίσης αντενδείκνυται η πρώτη φορά για να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά καλλυντικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το ζήτημα της εφαρμογής των τονική πόρων.

Οι ασθενείς θα πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα με ειδικά φάρμακα, που αποτελείται από δεξπανθενόλης. Θα πρέπει να διανείμει το φάρμακο στο δέρμα να αποβάλει κόκκινες κηλίδες στο πρόσωπό σας όπως ερεθισμός είναι χαρακτηριστικό της διαδικασίας. Όταν το χρώμα του εξωφύλλου είναι κανονικοποιημένη, για να ανακάμψει πλήρως από το δέρμα, θα βοηθήσει την κρέμα με υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση.

Για να εκτελέσετε οποιαδήποτε από τις συσκευασίες, ειδικά το αλκοόλ είναι αυστηρά αντενδείκνυται! Εάν η θεραπεία περιοχή έχει σχηματιστεί μια κρούστα είναι αδύνατο να απορρίψει, να χτένα. Παραβίαση της ακεραιότητας αυξάνει τον κίνδυνο για βακτηριακή λοίμωξη.

Μέθοδο λέιζερ αναζωογόνησης εναλλακτική λύση για εκείνους που δεν είναι πρόθυμοι να υποβληθούν σε την ένεση χειραγώγηση και την πλαστική χειρουργική. Για την πλήρη ελάττωμα αποβολή, διαφορετικά οι ασθενείς απαιτούν ατομικό αριθμό συνεδριών. Η αναλογία τους θέτει η αισθητικός, οπότε θα πρέπει να επισκεφθεί προσωπικά: τη συνομιλία σε απευθείας σύνδεση είναι μια εσφαλμένη έκδοση συμβουλές.

Συμπέρασμα

Λέιζερ για την του προσώπου αναζωογόνηση: τι είναι; Τέτοια ομορφιά — μια πολλά υποσχόμενη περιοχή με τη χρήση bezoperatsionnye μεθόδους που πρέπει να αναπτυχθούν και τα προσόντα ανάπτυξη συσκευή ειδικούς. Χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους καταναλωτές, υπηρεσίες καλλωπισμού, αναζωογόνηση λέιζερ χρησιμοποιώντας παίρνει αμφιλεγόμενη.

Κάποιοι το αποκαλούν πολύ επώδυνη, άλλοι θαυματουργή μέθοδος για την αντιμετώπιση με το γήρας. Λέιζερ για την αναζωογόνηση του προσώπου, το οποίο οι κριτικές είναι τόσο αντιφατικές, μεταφέρεται πολύ πιο εύκολο από χειρουργική επέμβαση.

29.06.2020