Τι είναι η κλασματική μη αφαιρετική κωνικότητα;

Τα αισθητικά ελαττώματα και οι αλλαγές στο δέρμα που σχετίζονται με την ηλικία μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά ηθικά παράπονα. Ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες που θέλουν να παραμείνουν ελκυστικές και επιθυμητές για όσο το δυνατόν περισσότερο. Και ενώ οι επιστήμονες δεν κατάφεραν να αποκαλύψουν το μυστικό της «αιώνιας νεότητας», υπάρχει ακόμη κάποια πρόοδος. Μιλάμε συγκεκριμένα για κλασματική μη αφαιρετική κωνικότητα - μια μη χειρουργική διορθωτική τεχνική που περιλαμβάνει έκθεση ιστού σε λέιζερ.

Κλασματική μη αφαιρετική διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου

Φάσεις της διαδικασίας μη αφαιρετικής αναζωογόνησης

Η τεχνολογία βασίζεται στη μετατροπή της φωτεινής ενέργειας σε θερμότητα. Η δέσμη λέιζερ διεισδύει κάτω από το δέρμα και θερμαίνει τον ιστό στους 45-86 ° C, προκαλώντας έτσι μερική εξάτμιση του υγρού σε όγκο που διεγείρει τις φυσικές μεταβολικές και βιοχημικές αντιδράσεις στην κυτταρική και εξωκυτταρική μήτρα του δέρματος. Επιπλέον, η διαδικασία της νεοκολλαγογένεσης ξεκινά στις ζώνες επεξεργασίας - ο σχηματισμός νέων ινών κολλαγόνου, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Επιπλέον, η ακτινοβολία απορροφάται από τα χρωμοφόρα του δέρματος και διεισδύει στο χόριο, παρακάμπτοντας την επιδερμίδα, γεγονός που δημιουργεί ένα επιπλέον αντιβακτηριδιακό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία της μη αφαιρετικής αναζωογόνησης με λέιζερ είναι απολύτως ανώδυνη, πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία και δεν προκαλεί πόνο ή ενόχληση. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ευρέως ως η κύρια μέθοδος διόρθωσης αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές του δέρματος - λαιμό, γύρω από τα μάτια κ. λπ. Για να επιτευχθεί ορατό αποτέλεσμα, αρκούν 3-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 2-3 ημερών. Στο διάστημα μεταξύ των διαδικασιών, θα πρέπει να τηρείτε τις συστάσεις του ειδικού για να εδραιώσετε τα θετικά αποτελέσματα.

Δέρμα προσώπου μετά και πριν από την έκθεση στο fractional abblative laser

Ενδείξεις και αντενδείξεις για

Η κλασματική μη αφαιρετική διόρθωση συνταγογραφείται για:

 1. Αυξημένο πορώδες, κολλώδες δέρμα.
 2. Η βυθισμένη εμφάνιση του προσώπου (η επίδραση της "κούρασης").
 3. Αδύναμες εκδηλώσεις υπερμελάγχρωσης ή υπερκεράτωσης.
 4. Η εμφάνιση των πρώτων εκφράσεων του προσώπου, πλέγμα, γραμμικές πτυχές.
 5. Απώλεια στρεσίματος, τόνος δέρματος σε ανοιχτές περιοχές (λαιμός, διάσπαση).
 6. Ορατή διαστολή των υποδόριων αγγείων.
 7. Απώλεια μιας φυσικής, υγιούς επιδερμίδας.
 8. Σοβαρή αφυδάτωση του δέρματος.
 9. Θεραπεία ακμής και μετά την ακμή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, παρά την ανώδυνη και ασφάλεια, η διαδικασία έχει μια σειρά από αντενδείξεις, ο κατάλογος των οποίων περιλαμβάνει:

 • Λοιμώδεις ασθένειες του δέρματος;
 • Η εκδήλωση βλαβών στους τόπους επεξεργασίας.
 • Μέρος των χρόνιων παθήσεων του νευρικού, καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Ψυχικές ή νευρολογικές ασθένειες.
 • Φωτοευαισθησία.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη διαδικασία.