Αναζωογόνηση του δέρματος του λαιμού και του ντεκολτέ

Λαιμός και ντεκολτέ πώς να ανανεωθείτε

Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι ευαίσθητες περιοχές όπου τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι πιο αισθητά. Υπάρχουν επί του παρόντος πολλές μη χειρουργικές μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος εκεί έξω: από το υλικό μέχρι την ένεση. Όλες οι σύγχρονες μέθοδοι αισθητικής είναι απολύτως ασφαλείς, μη τραυματικές και δεν απαιτούν μακροχρόνια αποκατάσταση.

Βιοαναζωογόνηση του λαιμού και του ντεκολτέ

Η διαδικασία συνίσταται στην έγχυση ειδικών καλλυντικών προϊόντων με βάση το υαλουρονικό οξύ. Περιέχει επίσης διάφορους συνδυασμούς βιταμινών και μετάλλων. Η Biorevitalization ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Είναι πιο αποτελεσματικό στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Η πορεία του μαθήματος είναι κατά μέσο όρο 2-4 παρεμβάσεις, ανάλογα με το φάρμακο.

Διόρθωση περιγράμματος με fillers

Με την εισαγωγή πληρωτικών στις πτυχές του δέρματος, αφαιρούνται οριστικά οι ρυτίδες και οι «δακτύλιοι της Αφροδίτης» στην περιοχή του λαιμού. Το υαλουρονικό οξύ, που αποτελεί μέρος του πληρωτικού, έχει επίσης αναζωογονητική δράση, βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος, το θρέφει και το ενυδατώνει από το Το δέρμα γίνεται πιο πυκνό και ελαστικό, το Microrelief είναι ισορροπημένο και το αποτέλεσμα μιας επέμβασης διαρκεί 6-12 μήνες, ανάλογα με το φάρμακο.

Αναζωογόνηση λαιμού με botox

Το Botox είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος αναζωογόνησης του λαιμού. Μειώνοντας τη μυϊκή δραστηριότητα του πλατύσματος, το Botox λειαίνει τις ρυτίδες και αφαιρεί τα νήματα. Μια καλά διεξαχθείσα διαδικασία εγγυάται τη διατήρηση των συνηθισμένων εκφράσεων του προσώπου και της ευαισθησίας καθώς και την πλήρη απαλλαγή από τα συμπτώματα. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας εμφανίζεται σε 10-14 ημέρες και διαρκεί 4-6 μήνες.

Ενίσχυση λαιμού και ντεκολτέ με μεσοκλωστές

Η ενίσχυση με μεσοκλωστές στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά προβλήματα όπως χαλάρωση δέρματος και ρυτίδες. Οι μεσοκλωστές είναι ένα ειδικό σύστημα που αποτελείται από μια βελόνα-οδηγό και μεσοκλωστές κατασκευασμένες από υλικό χειρουργικής ράμματος. Η διαδικασία έχει έντονο αποτέλεσμα ανύψωσης για 4-6 μήνες. Με την πάροδο του χρόνου, οι κλωστές απορροφώνται πλήρως, διασπώνται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό, αφήνοντας πίσω τους έναν ισχυρό σκελετό κολλαγόνου που σχηματίζεται φυσικά κατά την «εργασία» της μεσοκλωστής.

Lifting λαιμού και ντεκολτέ με κλωστές Aptos

Το πιο αποτελεσματικό και διαρκές αποτέλεσμα είναι η διαδικασία ανύψωσης του λαιμού με νήματα με νήματα Aptos. Μοναδικά νήματα με κοψίματα πολλαπλών κατευθύνσεων συνδέονται με ασφάλεια στα υφάσματα και εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα και εφέ τάνυσης υψηλής ποιότητας. Το L-γαλακτικό οξύ που περιέχεται στη σύνθεση έχει πρόσθετη αντιγηραντική δράση, αυξάνει την ακαμψία και την ελαστικότητα των ιστών. Η διαδικασία δεν παραμορφώνει τον ιστό και δεν επηρεάζει τις συνήθεις εκφράσεις του προσώπου. Το αποτέλεσμα διαρκεί για 1, 5 έως 5 χρόνια, ανάλογα με τον τύπο του νήματος. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, η περίοδος αποκατάστασης μπορεί να είναι έως και 5-14 ημέρες. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να εκτιμηθεί μετά από 3-4 εβδομάδες.