ΠΏΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ Η ΝΕΟΛΑΊΑ: ΑΝΑΖΩΟΓΌΝΗΣΗ ΔΕΡΜΆΤΩΝ ΛΈΙΖΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΣΏΠΟΥ

Πριν από μερικά χρόνια αναζωογόνηση με λέιζερ ήταν ένα άπιαστο όνειρο, το οποίο φαινόταν σαν μια μαγική διαδικασία. Σήμερα για να δείχνετε νεότεροι από ό, τι τους χρόνια μπορεί ο καθένας. Σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια τέτοια διαδικασία, είναι αναγκαίο να μελετήσει τα χαρακτηριστικά του μέθοδο λέιζερ αναζωογόνησης που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή απόφαση.

Πώς να ανακτήσει το νεανικό δέρμα

Πριν πάτε σε έναν ειδικό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο τύποι λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια, ιδίως:

  • μη-αφαιρετική επεξεργασία λέιζερ
  • αφαιρετική επεξεργασία λέιζερ.

Το καθένα από αυτά είναι:

  • full (πλήρης);
  • ελλιπή (κλασματική).

Και οι δύο μέθοδοι μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό – αν το laser η διαδικασία γίνει σωστά, το δέρμα γίνεται φρέσκο και "παίρνει πολλά χρόνια".

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το δέρμα θερμαίνεται από την ακτίνα λέιζερ και το λέιζερ που επηρεάζει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, και τα κύτταρα που παράγουν τις ίνες (οι ινοβλάστες). Το λέιζερ κάνει τα κύτταρα να πραγματοποιήσει μικρο-κυκλοφορία σε ορισμένα στρώματα του δέρματος πιο ενεργά. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο με την παρουσία του μετά την ακμή, ουλές, πτώση, να κρεμήσει του δέρματος.

Για την αναζωογόνηση δερμάτων λέιζερ έρβιου χρησιμοποιείται, η οποία όταν εκτίθεται το δέρμα δεν "αγγίζουν" το ανώτερο στρώμα του δέρματος, όπως το μήκος κύματος 1550 nm. Μετά τη διαδικασία, το δέρμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε επιρροή, γίνεται λαμπρό, ομαλό. Αν το δέρμα είναι ζαρωμένο, το πρόσωπο έχει το ανώμαλο χρώμα, χρωματισμός, ραγάδες, ακμή, κ. λπ., στη συνέχεια, αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να γρήγορα να διορθωθεί η κατάσταση. Μια μέθοδος για την έκθεση με βάση την έκθεση στην ακτίνα λέιζερ, η οποία λόγω μακρά κύματα δεν έχει καμία επίδραση σχετικά με τα ανώτερα στρώματα του δέρματος και να διεγείρει τα κύτταρα του χορίου.

Η κύρια διαφορά μεταξύ αφαιρετική μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω είναι ότι το λέιζερ έκθεσης γίνεται σε όλα τα στρώματα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του άνω, και η διαδικασία χρησιμοποιεί λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Η μέθοδος αυτή συνιστάται και είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τις μικρές ρυτίδες του προσώπου, τις ρυτίδες που σχηματίζουν γύρω από τα μάτια, για να απαλλαγούμε από τη χρώση, να βελτιώσει τον τόνο του δέρματος. Η διαδικασία περιλαμβάνει μια ισχυρή επίδραση στο χόριο, το οποίο ευνοεί λείανση της υφής του δέρματος και έχει μια έντονη επίδραση ανύψωσης. Το μήκος κύματος του laser που χρησιμοποιείται στη μέθοδο αυτή είναι 10600 nm.

Η αρχή της η αφαιρετική μέθοδος είναι η επίπτωση για το νερό σε όλα τα στρώματα του δέρματος με μια ακτίνα λέιζερ.

Μετά τη διαδικασία, την περίοδο αποκατάστασης θα είναι μεγαλύτερη από ό, τι αν η συμπεριφορά των μη-αφαιρετική αναζωογόνηση δερμάτων, το οποίο περιλαμβάνει τα αποτελέσματα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Και στις δύο περιπτώσεις, το λέιζερ που επηρεάζει τα μόρια του νερού που βρίσκονται στο δέρμα, και το υγρό να "μαζεύεται" από το χόριο μέσω της εξάτμισης, που ακολουθείται από τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, τα οποία απαιτούνται για την αναζωογόνηση του δέρματος.

Η ένταση της έκθεσης σε κάθε μία από τις μεθόδους εξαρτάται από την τρέχουσα κατάσταση του δέρματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, επιλέγοντας μια κατάλληλη μέθοδος για να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ μπορεί να είναι ένας γιατρός, που σε αυτή την κατεύθυνση έχει τα κατάλληλα προσόντα και μεγάλη εμπειρία.

Διαφορές από συνεχή θεραπεία με λέιζερ και κλασματική επιπτώσεις

Για να αποκτήσετε πλήρη αναζωογόνηση, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια δέσμη λέιζερ που επηρεάζει το δέρμα "ένα στερεό σημείο". Η μέθοδος περιλαμβάνει τη συνεχή λείανση της επιδερμίδας, και έτσι, σταδιακά τα κατεστραμμένα κύτταρα αντικαθίστανται από νέες. Κλασματική επιπτώσεις αντικαθίστανται σταδιακά το δέρμα, την επεξεργασία, τη στερεά (πλήρης) μέθοδος, η οποία είναι κατανοητή. Μιλάμε για το γεγονός ότι μετά από θεραπεία με λέιζερ το δέρμα αποκαθίσταται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αυτού, το σχηματισμό σημαδιών στην επιφάνεια του δέρματος.

Κλασματική έκθεση με βάση την αρχή της έκθεσης του δέρματος ζώνη, που είναι η ακτίνα που πέφτει πάνω στο δέρμα δεν είναι "στερεά σημείων", σχηματίζοντας έτσι ένα μικρό δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι ο αντίκτυπος στο μικρό μπάλωμα του δέρματος και όχι σε όλη την επιφάνεια. Ειδικότερα, η ακτίνα μπορεί να καλύψει μια περιοχή περίπου το 20% του ολόκληρο το πρόσωπο, αλλά η αναζωογόνηση επηρεάζει όλο το πρόσωπο, παρά η ζωνική κατανομή της έκθεσης σε ακτινοβολία.

Λέιζερ Photorejuvenation

Photorejuvenation είναι μια βελτιωμένη μορφή αυτών των αποτελεσμάτων, τα οποία δεν επηρεάζονται από τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Έτσι, αυτή η τεχνική έχει πολλές διαφορές από τη συνήθη μέθοδο. Photorejuvenation αντιμετωπίζει κηλίδες γήρανσης, αγγειακές παθήσεις, διορθώνει την εμφάνιση των photodamage. Αυτή η έκθεση σε ακτίνες χρησιμοποιούνται, το μήκος του οποίου εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείται στη διαδικασία, ειδικότερα.

Έτσι, όταν η ακτινοβολία είναι "αγνοώντας" το νερό, δηλαδή η ακτίνα δεν αλληλεπιδρά με το υγρό, αλλά απορροφά την αιμογλοβίνη και τη μελανίνη, η οποία καθιστά το photorejuvenation διαδικασία όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική, ειδικά όταν τα προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία και τη χρώση. Photorejuvenation προκαλεί την έναρξη της παραγωγής του κολλαγόνου, συσφίγγει το δέρμα, λειαίνει τις ρυτίδες, βελτιώνει το χρώμα του δέρματος και βελτιώνει τον τόνο.

Μετά τη διαδικασία, την περίοδο αποκατάστασης δεν απαιτείται, και η διαδικασία γίνεται χωρίς αναισθησία. Αδίστακτοι οι "ειδικοί" δεν λένε οι πελάτες σχετικά με τις μεθόδους λέιζερ που ξαναέρχεται στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να "αναγκάζει" να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας μπορεί να μην πάρει τα αναμενόμενα ή ακόμα και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, αυτό σημαίνει ότι, αποφασίζει να ανανεωθείτε, θα πρέπει να πάει μόνο σε έμπειρους γιατρούς με υψηλά προσόντα.

22.06.2020