Τι είναι το κλασματικό λέιζερ: πριν και μετά τις φωτογραφίες

Δέρμα μετά από κλασματική αναζωογόνηση

Ο κύριος δείκτης της νεότητας μιας γυναίκας είναι το νεαρό και λαμπερό δέρμα. Πολύ συχνά ακούγεται κάποιος παράπονος ότι το δέρμα του προσώπου έχει επιδεινωθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες: εμφανίστηκε ξηρότητα και ρυτίδες. Ο ειδικός θα καταλάβει αμέσως τι είναι. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί λόγω της μείωσης της παραγωγής γυναικείων ορμονών. Σε αυτό το στάδιο της ζωής κάθε γυναίκας, ξεκινά σοβαρή ορμονική αναδόμηση, οπότε απαιτείται μια έγκαιρη ικανή τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος

Κλασματική μείωση λέιζερ

Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια στρατηγική για την αναζωογόνηση του δέρματος κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου μιας γυναίκας.

Αυτή η διαδικασία αφαιρεί τις αλλαγές στο δέρμα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Το κλασματικό λέιζερ είναι η καλύτερη επιλογή αντί για επιθετική έκθεση λέιζερ, αναζωογόνηση φωτογραφιών, θεραπεία DOT και χημική απολέπιση.

Το Fraxel είναι ένα λέιζερ που αναζωογονεί την επιφάνεια του δέρματος και τα βαθιά στρώματά του. Σε αντίθεση με άλλους, το κλασματικό λέιζερ έχει υψηλή διεγερτική ικανότητα αναπαραγωγής κολλαγόνου με ελάχιστες τραυματικές επιδράσεις στο δέρμα του προσώπου.

Η δέσμη λέιζερ περνά μέσα από ένα φίλτρο που τη χωρίζει σε πολλές ακτίνες λέιζερ. Εξαιτίας αυτού, μια μεγάλη τραυματική επιφάνεια δεν σχηματίζεται στο δέρμα και οι περιοχές υγιούς δέρματος μεταξύ των θεραπευμένων περιοχών διεγείρουν την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου.

Το κλασματικό λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή του δέρματος χωρίς τον κίνδυνο επιπλοκών και ανεξάρτητα από τον φωτοτύπο του. Η διαδικασία λέιζερ μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή του έτους, αλλά πρέπει να τηρούνται οι κανόνες για την προστασία του δέρματος από τις ακτίνες του ήλιου.

Οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε αυτήν τη διαδικασία μπορούν να ξεκινήσουν να εργάζονται την επόμενη μέρα. Και όλα χάρη στις κατάλληλες ρυθμίσεις λέιζερ.

Διαφορετικά κλασματοποιημένα λέιζερ και η επίδρασή τους στο δέρμα του προσώπου

Ποικιλίες κλασματικών λέιζερ

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι κλασματικών λέιζερ σήμερα. Η διαφορά τους είναι ο βαθμός επίδρασης στο δέρμα του προσώπου.

Fraxel-fine- χρησιμοποιείται για ένα ευαίσθητο αποτέλεσμα στην επιφάνεια του δέρματος με μικρές αλλαγές. Αυτή η διαδικασία είναι σαν μια χημική φλούδα. Αυτές οι ρυθμίσεις δεν θα λειτουργήσουν για πιο ώριμο δέρμα.

Το Fraxel-storeείναι ένα λέιζερ που εμφανίστηκε στον κόσμο των καλλυντικών πριν από πολύ καιρό. Μετά την έκθεση, το δέρμα θα αναζωογονηθεί και θα λάμψει ορατά. Επιπλέον, αυτή η συσκευή μπορεί να θεραπεύσει την ακμή, να εξαλείψει τις αρνητικές της επιπτώσεις στο δέρμα του προσώπου, να αφαιρέσει τις ρυτίδες και τις ουλές. Το μειονέκτημα αυτής της έκδοσης είναι η έλλειψη επιρροής σε σημεία ηλικίας.

Το Fraxel-Store DUALείναι το πιο πρόσφατο κλασματικό λέιζερ. Συνδυάζει δύο τύπους ακτινοβολίας λέιζερ, καθιστώντας δυνατή τη χρήση μιας διαδικασίας φωτοθερμόλυσης για τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και την αφαίρεση επίμονων κηλίδων ηλικίας σε αρκετές συνεδρίες. Με τη βοήθεια αυτής της τεχνικής, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα της αναζωογόνησης του δέρματος επιτυγχάνεται σε γυναίκες διαφορετικών ηλικιών.

Για ποιον είναι κατάλληλη αυτή η διαδικασία; Συνήθως γίνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών για να αναζωογονήσει το δέρμα του προσώπου, του ντεκολτέ, του λαιμού και του σώματος.

Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να εκτελείται μόνο μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό. Η συσκευή λέιζερ ρυθμίζεται ανάλογα με το πρόβλημα του ασθενούς.

Προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν με μια μηχανή λέιζερ

Το Fraxel διαθέτει δύο βασικούς τύπους ακτινοβολίας λέιζερ. Με αυτό, μπορείτε να λύσετε προβλήματα που σχετίζονται με τη μελάγχρωση, τις ατέλειες της επιφάνειας του δέρματος και τις ρυτίδες. Η αφαίρεση ραγάδων με κλασματικό λέιζερ χρησιμοποιείται επίσης ενεργά.

Ένα σωστά σύνθετο πρόγραμμα επιτρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα:

Ενδείξεις για τη χρήση κλασματικού λέιζερ
 • Αφαιρέστε τις μιμητικές ρυτίδες στο λαιμό, στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ.
 • Αφαιρέστε τις βαθιές ρυτίδες και πυκνώστε το λεπτό δέρμα στα μάτια.
 • Λείανση της επιφάνειας του δέρματος.
 • Αυξήστε την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος του προσώπου.
 • αποκατάσταση της προηγούμενης πυκνότητας του δέρματος στα χέρια.
 • Κατάργηση κηλίδων ηλικίας και μελάσματος.

Η θεραπεία πολλών ελαττωμάτων μπορεί να επιτευχθεί με το Fraxel. Για παράδειγμα, είναι δυνατή η θεραπεία ουλών με κλασματοποιημένο λέιζερ.

Η κλασματική δράση λέιζερ ενεργοποιεί διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος. Αυτό το λέιζερ καταστρέφει τα παλιά κύτταρα και τα αντικαθιστά σταδιακά με κύτταρα με νεαρό κολλαγόνο. Η επίδραση του κλασματοποιημένου λέιζερ δημιουργεί βιοχημικές και φυσιολογικές διεργασίες στο δέρμα που είναι χαρακτηριστικά των νέων κυττάρων. Αυτή η διαδικασία οδηγεί σε αυξημένο σχηματισμό ινών, οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Αυτή η διαδικασία έχει ορισμένες αντενδείξεις.

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα λέιζερ, υπάρχουν πολύ λιγότερα από αυτά.

Αυτό οφείλεται στην απαλή και αποτελεσματική επίδραση στο δέρμα.

Παρακάτω περιγράφουμε προσωρινές αντενδείξεις για τη διαδικασία λέιζερ:

 1. Αυξημένη θερμοκρασία σώματος.
 2. έρπης;
 3. Αλλεργικές και φλεγμονώδεις ασθένειες του προσώπου.
 4. θηλασμός και εγκυμοσύνη;
 5. Οι πρώτες δύο ημέρες μετά τη μεσοθεραπεία και τη βιοαναζωογόνηση.
 6. Οι δύο πρώτες εβδομάδες μετά την ένεση γέλης πλήρωσης και Botox.

Στάδια και πιθανές επιπλοκές

Αφού συμβουλευτείτε έναν ειδικό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε με ασφάλεια θερμόλυση λέιζερ. Οι δυσάρεστες αισθήσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορούν να εξαλειφθούν με μια αναισθητική κρέμα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η επιφάνεια του δέρματος αντιμετωπίζεται ομοιόμορφα. Η κλασματική θερμόλυση λέιζερ διαρκεί περίπου 10 λεπτά και συνοδεύεται από ελάχιστο πόνο.

Μετά τη διαδικασία, εφαρμόζεται στο πρόσωπο ειδικός ορός με υψηλή περιεκτικότητα πεπτιδίων για τη μείωση της ερυθρότητας. Αυτά τα παρασκευάσματα παρέχουν στο δέρμα την απαραίτητη ποσότητα κολλαγόνου.

Πώς φροντίζω το δέρμα μετά από κλασματική θεραπεία με λέιζερ;

Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις συστάσεις του γιατρού. Είναι σημαντικό να τα κάνετε όλα για τις πρώτες ημέρες μετά τη διαδικασία.

Αντενδείξεις για κλασματικά λέιζερ

Μετά τη διαδικασία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ορό με υψηλή περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία, που αναγεννά το δέρμα του προσώπου και προσφέρει βέλτιστες διαδικασίες για την παραγωγή κολλαγόνου. Οι τρίβες και οι απολέπιση προσώπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια εβδομάδα.

Είναι επίσης απαραίτητο να μην χρησιμοποιείτε έκθεση στον ήλιο και να χρησιμοποιείτε διακοσμητικά καλλυντικά με αντηλιακό.

Μην κάνετε ένεση σε θεραπείες κομμωτηρίου.

Γενικά, το δέρμα χρειάζεται διάλειμμα δύο εβδομάδων. Με την επιφύλαξη των συστάσεων του αισθητικού μετά τη διαδικασία και την αντικατάσταση των οικιακών καλλυντικών με αποκαταστατικά καλλυντικά, βελτιώστε το αποτέλεσμα της διαδικασίας λέιζερ.

Επιπλοκές μετά από κλασματικό λέιζερ

Πιθανές επιπλοκές μετά από κλασματικό λέιζερ μπορούν να προκύψουν μόνο λόγω της ανικανότητας του γιατρού να εκτελέσει αυτήν τη διαδικασία. Ωστόσο, ο ασθενής είναι πλήρως υπεύθυνος για τη φάση ανάρρωσης. Εάν δεν ακολουθείτε τις συστάσεις περιποίησης προσώπου, θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες.

Η διαδικασία λέιζερ ακολουθείται από μια φάση ανάκτησης, η οποία μπορεί να συνοδεύεται από:

 • πρήξιμο που εξαφανίζεται σε λίγες ώρες.
 • ξεφλούδισμα που εξαφανίζεται σε λίγες ημέρες.

Για ταχύτερη ανάρρωση μετά τη διαδικασία, χρησιμοποιήστε έναν ορό με υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικά συστατικά.

Αριθμός διαδικασιών αναζωογόνησης του δέρματος και το κόστος τους

Οι συνεδρίες αναζωογόνησης του δέρματος επιλέγονται βάσει μεμονωμένων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, των προτιμήσεων των πελατών και της ηλικίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να απαλλαγείτε από την επιφανειακή χρώση του δέρματος, ακόμη και από το χρώμα του δέρματος και να φρεσκάρετε το πρόσωπό σας με μια διαδικασία κλασματικής θερμόλυσης.

απαιτούμενος αριθμός διαδικασιών

Μετά από μια επέμβαση, περίπου το 20% του δέρματος ανανεώνεται. Επομένως, για υψηλή ποιότητα και πλήρη αναζωογόνηση του δέρματος, είναι απαραίτητοεκτελεί 5 διαδικασίες ανά μήνα.

Η διάρκεια του αποτελέσματος μετά τη διαδικασία επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες που σχετίζονται με τις επιμέρους παραμέτρους του δέρματος, την ηλικία του ασθενούς, καθώς και από τα προσόντα του ειδικού που εκτελεί τη διαδικασία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ιδιαιτερότητα αυτής της διαδικασίας είναι ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τις παραμέτρους του λέιζερ που έχει ορίσει ο γιατρός.

Σε 5 διαδικασίες, το δέρμα του προσώπου φαίνεται λίγα χρόνια νεότερα. Το αποτέλεσμα της αναζωογόνησης με λέιζερ από τη Fraxel θα διαρκέσει πολύ.

Η σωστή φροντίδα του δέρματος στο σπίτι μπορεί να διατηρήσει τα αποτελέσματα της διαδικασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με καλλυντικά με υψηλή περιεκτικότητα σε συστατικά, μπορείτε να αυξήσετε το αποτέλεσμα των επαγγελματικών διαδικασιών καλλυντικών και να διατηρήσετε το δέρμα σας νέο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τιμή ενός κλασματικού λέιζερ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Όπως και ο τύπος των καλλυντικών ατελειών, των ζωνών και των περιοχών θεραπείας.

Η τελική τιμή του μαθήματος υπολογίζεται ξεχωριστά για κάθε πελάτη μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό.

08.01.2021