Καλλυντικές διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος - η ομορφιά δεν δαγκώνει

Θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος

Οι πιο γνωστές μέθοδοι για την αναζωογόνηση του δέρματος είναι: μεσοθεραπεία, mesolifting, ένεση disport, μοντελοποίηση περιγράμματος, βιο-αναζωογόνηση.

Γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν προσπαθήσει σκληρά να φαίνονται καλές. Το όνειρο μιας γυναίκας είναι να μένει πάντα νέος, όμορφος και καλλωπισμένος. Σήμερα αυτό το πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα, οι τεχνολογίες είναι τόσο προηγμένες που μπορούν να λύσουν αποτελεσματικά σχεδόν όλα τα προβλήματα αναζωογόνησης του δέρματος.

Μεσοθεραπεία

Ως μία από τις πιο προηγμένες μεθόδους αναζωογόνησης του δέρματος στην κοσμετολογία, χρησιμοποιείται από αισθητικούς για πάνω από πενήντα χρόνια. Το κύριο καθήκον της μεσοθεραπείας είναι η διόρθωση αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία που εμφανίζονται όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος.

Η ουσία της διαδικασίας: ο αισθητικός εγχέει διάφορα θρεπτικά συστατικά κάτω από το δέρμα με έναν μικροβελόνα. Αυτά μπορεί να είναι βότανα, μέταλλα, αμινοξέα ή βιταμίνες.

Αυτή η αισθητική διαδικασία κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, επιταχύνει τις μεταβολικές διαδικασίες του δέρματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η μεσοθεραπεία πρέπει να πραγματοποιείται όταν εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες, μελάγχρωση, ακμή, αγγειακά «αστέρια», ελαττώματα με τη μορφή ουλών στο δέρμα, καθώς και κυτταρίτιδα και τριχόπτωση.

Η επίδραση της αντιγηραντικής διαδικασίας διαρκεί περίπου έξι μήνες. Το δέρμα μετά τη μεσοθεραπεία τρέφεται και ανανεώνεται.

Μεσολάβηση

Αυτή η διαδικασία είναι κατάλληλη για παλαιότερα δέρματα. Αυτή η διαδικασία συνδυάζει δύο άλλες: βιολογικές χρεώσεις και μεσοθεραπεία.

Διαδικασία Mesolifting για αναζωογόνηση του δέρματος

Η πρώτη θεραπεία βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με φύκια και προϊόντα αλατιού από τη Νεκρά Θάλασσα. Το δεύτερο - σφίγγει το δέρμα και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης μέσω της εισαγωγής ενός ειδικού παρασκευάσματος.

Το Mesolifting δεν πραγματοποιείται μόνο στο δέρμα του προσώπου, αλλά και στην περιοχή ντεκολτέ, στο λαιμό και στο τριχωτό της κεφαλής. Ως αποτέλεσμα, μετά τη διαδικασία αναζωογόνησης, το δέρμα ισιώνεται, η επιδερμίδα αποκαθίσταται, το δέρμα του λαιμού σφίγγεται και η δομή των μαλλιών υγιέστερη.

Ένεση ειδικού φαρμάκου

Χρησιμοποιείται ειδικό παρασκεύασμα που περιέχει αδρανοποιημένη τοξίνη αλλαντίασης. Το κύριο καθήκον είναι η εξομάλυνση της μίμησης των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο και στη ρινοβολία.

Οι ενέσεις διαρκούν περίπου 10 έως 15 λεπτά και τα αποτελέσματα διαρκούν έως και έξι μήνες. Οι αισθητικοί συνιστούν το φάρμακο στις ακόλουθες περιπτώσεις: ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το μέτωπο, με ασυμμετρία των φρυδιών και των γωνιών του στόματος, με αυξημένη εφίδρωση (μασχάλες, παλάμες, πόδια).

Μοντελοποίηση περιγράμματος

Το περίγραμμα βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων σε βαθιά ηλικία. Ένα πληρωτικό με βάση το υαλουρονικό οξύ εγχύεται βαθιά κάτω από το δέρμα για να εξομαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο.

Το αποτέλεσμα μετά τη διαδικασία είναι απλώς απίστευτο: το δέρμα αναζωογονείται, οι ρυτίδες εξομαλύνονται, τα ζυγωματικά έχουν τον απαραίτητο όγκο, το σχήμα των χειλιών διορθώνεται. Η μοντελοποίηση περιγράμματος μπορεί να γίνει περίπου μία φορά το χρόνο και δεν απαιτείται περίοδος αποκατάστασης μετά τη διαδικασία.

Βιο-αναζωογόνηση

Διαδικασία βιοαναζωογόνησης για αναζωογόνηση του δέρματος

Θεωρείται η ασφαλέστερη μέθοδος αντιγήρανσης στα καλλυντικά. Αυτή η μέθοδος διορθώνει τις ατέλειες του δέρματος όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στη διάσπαση, στο λαιμό, στο εσωτερικό των βραχιόνων και στους μηρούς. Μετά τη διαδικασία, το δέρμα γίνεται ελαστικό, υγιές και σφριγηλό.

Η βιοαναζωογόνηση συνιστάται όταν το δέρμα είναι κρεμ ή γκρίζο και θαμπό χρώμα, εμφανίζονται ακμή και σημεία ηλικίας. Πολύ συχνά, η βιο-αναζωογόνηση χρησιμοποιείται σε ένα σύμπλεγμα αναζωογονητικών διαδικασιών αποκατάστασης, για παράδειγμα, μετά από διάφορους τύπους απολέπισης και πλαστικής χειρουργικής. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με φάρμακα για τη διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης.

Μετά τη βιο-αναζωογόνηση, το δέρμα σφίγγεται, η επιδερμίδα αποκαθίσταται, οι λεπτές ρυτίδες εξομαλύνονται, οι βαθιές ρυτίδες είναι λιγότερο αισθητές.

27.12.2020