Η αποτελεσματικότητα της αναζωογόνησης προσώπου υλικού

Τα πρώτα σημάδια αλλαγών στο δέρμα του προσώπου μιας γυναίκας παρατηρούνται μετά από 30 χρόνια. Και αν οι ατέλειες του σώματος μπορούν να κρυφτούν από στοιχεία μιας επιλεγμένης ντουλάπας, το πρόσωπο παραμένει στην όψη και, όπως μια επαγγελματική κάρτα, δείχνει καθαρά την ηλικία. Η απώλεια ελαστικότητας, η εμφάνιση ρυτίδων, οι ρινοχειλικές πτυχές και η πτώση των μαλακών ιστών δεν συμβάλλουν στην αύξηση της αυτοεκτίμησης, αλλά, αντίθετα, δημιουργούν πολλά σύμπλοκα. Η ματαιότητα και η αναποτελεσματικότητα των παραδοσιακών διαδικασιών κομμωτηρίου καθιστούν δυνατή την προσφυγή σε ριζοσπαστικές μεθόδους και αισθητικούς υλικού για να αναζωογονήσει το πρόσωπο.

Μέθοδοι υλικού για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος στο πρόσωπο

Η αισθητική ιατρική έχει υιοθετήσει τις καλύτερες τεχνικές για την αποκατάσταση ζώντων ιστών από φυσιοθεραπεία. Η χρήση ειδικών συσκευών επιτρέπει ευεργετική επίδραση στα βαθιά στρώματα του δέρματος, στις υποδόριες λιπαρές και μυϊκές δομές, διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητα της επιφάνειας της επιδερμίδας και των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας την ποιότητα του αποτελέσματος.

Τα καλλυντικά υλικού αναζωογόνησης προσώπου είναι ένας πολλά υποσχόμενος τομέας που συνδυάζει διάφορες μεθόδους διόρθωσης ατελειών και αποκατάστασης της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό. Αποτελεσματικές θεραπείες πραγματοποιούνται σε σαλόνια ομορφιάς και εξειδικευμένα κέντρα. Οι συμπαγείς συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως για συνεδρίες αναζωογόνησης στο σπίτι. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι η φρεσκάδα και η νεανικότητα του δέρματος μπορούν να αποκατασταθούν χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, οι ειδικοί σημειώνουν ορισμένα άλλα πλεονεκτήματα:

Μέθοδοι υλικού για αναζωογόνηση του δέρματος
 1. Γρήγορο εφέ.Ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να φανεί ήδη στην πρώτη συνεδρία, αλλά θα αυξηθεί μόνο μετά το τέλος του μαθήματος.
 2. ευελιξία.Υποθέτει την ικανότητα να επιδιορθώσετε ένα σύνολο προβλημάτων ταυτόχρονα, Β. Ομαλές ρυτίδες, αποκατάσταση ρυτίδων, αποκατάσταση ελαστικότητας και ομοιόμορφη τόνωση του προσώπου.
 3. ασφάλεια.Η έκθεση της συσκευής είναι ανώδυνη, αποκλείει το τραύμα στο δέρμα και συνεπώς είναι ευκολότερο να ανεχθεί από τη χειρουργική επέμβαση.

Εκτός από τα παραπάνω, είναι δυνατό να επισημανθεί η υψηλή απόδοση της έκθεσης υλικού που λείπει κατά τη χρήση παραδοσιακών αισθητικών διαδικασιών στο σαλόνι.

Λόγος διορισμού της διαδικασίας

Κάθε ηλικία χαρακτηρίζεται από τις δικές της αλλαγές στο δέρμα, οι οποίες συχνά επηρεάζουν την εμφάνιση και επηρεάζουν την ψυχο-συναισθηματική κατάσταση. Δεδομένου ότι στο οπλοστάσιο των ειδικών υπάρχουν και ήπιες και ριζοσπαστικές μέθοδοι επιρροής, ο κατάλογος των ενδείξεων για τη χρήση τους επεκτείνεται επίσης σημαντικά:

 • μειωμένος μυϊκός τόνος.
 • εξασθένιση του δέρματος
 • η εμφάνιση της έκφρασης και οι ηλικιακές ρυτίδες.
 • Σχηματισμός ρινοχειλιακών ή ρινοσακρυϊκών πτυχών, μύγες.
 • σχηματισμός σακουλών κάτω από το κάτω βλέφαρο.
 • απώλεια ορισμού περιγράμματος, θόλωση του οβάλ του προσώπου.
 • Βαρυτική ptosis των μαλακών ιστών.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε!Με μια σωστά επιλεγμένη τεχνική, μπορείτε όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τις έντονες διαδικασίες γήρανσης και να αναζωογονήσετε το δέρμα, αλλά και να καταπολεμήσετε καταστάσεις όπως οι διευρυμένοι πόροι, η ακμή και η μελάγχρωση που είναι χαρακτηριστικά των νέων κοριτσιών.

Περιορισμοί χρήσης

Η κοσμετολογία υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου θεωρείται μια αξιόλογη εναλλακτική λύση στην πλαστική χειρουργική, σύμφωνα με τους ασθενείς, αλλά, όπως και με πολλούς χειρισμούς, δεν είναι όλοι κατάλληλοι. Υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις για τις οποίες δεν συνιστώνται διαδικασίες:

 • εγκυμοσύνη και θηλασμός;
 • μολυσματικές και φλεγμονώδεις ασθένειες;
 • Σακχαρώδης διαβήτης στο στάδιο της αποζημίωσης.
 • διαταραχές του αίματος, συμπεριλαμβανομένων διαταραχών αιμορραγίας.
 • επιληψία και άλλες ψυχικές διαταραχές;
 • επιδείνωση του ιού του έρπητα;
 • επιδείνωση χρόνιων παθολογιών.
 • Παρουσία ηλεκτρικού διεγέρτη.

Κάθε τύπος διαδικασίας απαιτεί μεμονωμένη προσέγγιση, επομένως αυτή η λίστα μπορεί να τροποποιηθεί και να προστεθούν άλλοι περιορισμοί. Σε κάθε περίπτωση, δεν συνιστάται η χρήση της τεχνολογίας υλικού για άτομα κάτω των 25 ετών και άνω των 65 ετών.

Τύποι διαδικασιών

Σήμερα υπάρχουν πολλές διαφορετικές συσκευές αναζωογόνησης του δέρματος, καθεμία από τις οποίες διαφέρει ως προς τη λειτουργική αρχή, τη λειτουργικότητα και το βάθος των επιδράσεων στο δέρμα. Όλοι όμως συνδυάζουν μία ποιότητα - τη χρήση όλων των τύπων ενέργειας - ηλεκτρικό ρεύμα, λέιζερ, ραδιοκύματα, υπερήχους.

Χάρη στη στοχευμένη δράση του, αποκαθίσταται η ισορροπία νερού και λιπιδίων του δέρματος, βελτιώνονται οι μεταβολικές διεργασίες, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου, γεγονός που αυξάνει τον μυϊκό τόνο, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, οι αισθητικοί χρησιμοποιούν συχνά ειδική φροντίδα και καθαριστικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα οποία διανέμονται στα βαθιά στρώματα του δέρματος με τη βοήθεια εξαρτημάτων προκειμένου να βελτιωθεί η επίδραση των διαδικασιών και να παραταθεί η ομορφιά και η νεότητα του δέρματος.

Θεραπεία μικρορευμάτων

Η ουσία της νέας μεθόδου αναζωογόνησης είναι η εφαρμογή ηλεκτρικών παλμών χαμηλής συχνότητας στο δέρμα. Σε αυτήν την περίπτωση, έχει θετική επίδραση στο δέρμα, λιγότερο ενεργό στους μύες και τα αιμοφόρα αγγεία του προσώπου. Αυτή η διαδικασία είναι αποτελεσματική στην αντιγήρανση της διέγερσης της επιδερμίδας και στοχεύει επίσης να επιτύχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • βελτίωση του χρώματος του δέρματος;
 • διόρθωση περιγράμματος προσώπου.
 • μείωση της σοβαρότητας των ρυτίδων.
 • στένωση των πόρων.
 • Εξάλειψη των ρινοχειλικών πτυχών.
 • αφαίρεση πρηξίματος;
 • Καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος.

Η διαδικασία συνταγογραφείται επίσης για την απομάκρυνση της χρωστικής, τη θεραπεία της ακμής, την κάλυψη ουλών και ουλών. Ανάλογα με το πρόβλημα, γίνεται διάκριση μεταξύ ανύψωσης μικρο-ροών του δέρματος του προσώπου, των ματιών, των βλεφάρων και της λεμφικής παροχέτευσης. Οι διεργασίες αναζωογόνησης προκαλούνται από ένα σημείο επίδρασης στη νευρομυϊκή δομή μέσω παλμών. Το πλήρες μάθημα αποτελείται από 12 συνεδρίες δύο φορές την εβδομάδα. Η δημοτικότητα της διαδικασίας οφείλεται στην υψηλή αποδοτικότητα, την προσιτή τιμή και την απουσία πόνου και δυσφορίας κατά την εξέταση προβληματικών περιοχών.

Μέθοδος υπερήχων

Για ασθενείς κάτω των 40 ετών, η τεχνική μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αναζωογόνηση και για τις ηλικιωμένες γυναίκες - μια εναλλακτική λύση στην πλαστική χειρουργική. Σε αντίθεση με την ακτινοβολία λέιζερ, ο υπέρηχος δεν βλάπτει την ακεραιότητα του δέρματος, αλλά εξακολουθεί να έχει επίδραση σε ολόκληρο το βάθος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αλλά η φυσική δομή του υποδόριου στρώματος λίπους και των μυών παραμένει αμετάβλητη.

Αναζωογόνηση φωτογραφιών

Με αυτήν την τεχνική, το δέρμα εκτίθεται σε παλμούς υψηλής συχνότητας που εκπέμπονται από τον αισθητήρα. Το μήκος της δέσμης φωτός και το βάθος της διείσδυσης καθορίζονται από έναν ειδικό ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προβλήματος. Η διαδικασία σάς επιτρέπει να επιτύχετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Αφαιρέστε τη μελάγχρωση, τη ροδόχρου ακμή, την ακμή, τις ουλές, τις επίπεδες ρυτίδες.
 • για τη μείωση της σοβαρότητας των ρινοκολικών και των ρινοσακρυϊκών πτυχών.
 • αποκαθιστά τους σμηγματογόνους αδένες.
 • επιταχύνει τη σύνθεση κολλαγόνου.
 • βελτιώνει τη δομή και την ποιότητα του δέρματος.

Για να επιτευχθεί έντονο αποτέλεσμα, πρέπει να ακολουθήσετε ένα μάθημα με 3-6 συνεδρίες κάθε εβδομάδα. Όπως με όλες τις διαδικασίες υλικού, η φωτοθεραπεία δεν παραβιάζει την ακεραιότητα της επιδερμίδας.

Ανύψωση HF

Η τεχνική στοχεύει στην αναζωογόνηση του δέρματος. Η ιδέα είναι η τόνωση των ινοβλαστών, κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ινών κολλαγόνου, με τη βοήθεια παλμών υψηλής συχνότητας, καθώς η ανεπάρκεια τους οδηγεί στο σχηματισμό ρυτίδων και γήρανσης του δέρματος. Η διαδικασία ενδείκνυται για την επίλυση προβλημάτων όπως υπερβολική χρώση, πρήξιμο και σακούλες κάτω από τα μάτια, ρυτίδες, διπλό πηγούνι και πτήσεις.

Συνιστάται η χρήση διόρθωσης υψηλής συχνότητας στην ηλικία των 35 το νωρίτερο, εάν οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία είναι ήδη αισθητές αλλά δεν είναι ακόμη σοβαρές. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Η πλήρης πορεία αναζωογόνησης σε ασθενείς ηλικίας 45 έως 50 ετών περιλαμβάνει τουλάχιστον 6 διαδικασίες. Χαρακτηριστικό της ανύψωσης ραδιοσυχνοτήτων είναι η ικανότητα εμφάνισης ενός αποτελέσματος όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και για τους επόμενους μήνες. Ο χρόνος αποκατάστασης είναι ελάχιστος, το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά την πρώτη συνεδρία.

Ανύψωση λέιζερ

Στα σύγχρονα καλλυντικά, η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια από τις πιο σοβαρές επιλογές για την εξάλειψη των ρυτίδων, της υπερβολικής χρώσης και της βαρυτικής πτώσης. Ο αντίκτυπος σε προβληματικές περιοχές του προσώπου πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας συσκευή λέιζερ. Ο γιατρός ρυθμίζει την ένταση της επίδρασης και το βάθος της διείσδυσης της δέσμης κατευθυνόμενης ακτινοβολίας. Η σωστή ρύθμιση των παραμέτρων θεωρείται σημαντικό μέρος της συνεδρίας, καθώς η αποτυχία μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα ή μη αναστρέψιμες εκφυλιστικές αλλαγές. Χρησιμοποιούνται σήμερα διάφοροι τύποι διαδικασιών:

 1. Αφαιρετική αναζωογόνηση του προσώπου.Υποθέτει ότι εξαλείφονται τα μικρά μεμονωμένα σφάλματα εντός 5-7 συνεδριών.
 2. Βιο-αναζωογόνηση λέιζερ.Σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τις ρυτίδες και τις ουλές και να τονώσετε την παραγωγή κολλαγόνου. Η αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης ενός ειδικού μείγματος που κορεσίζει τα κύτταρα με χρήσιμες ουσίες.
 3. Μη αφαιρετική διόρθωση.Με τη χρήση μεγάλων ακτίνων λέιζερ είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες, να απαλλαγούμε από ακμή, ουλές και υπερχρωματισμό.
 4. Πλήρης κλασματική κωνικότητα.Ολόκληρη η επιφάνεια του προσώπου επεξεργάζεται, εξαλείφοντας σημάδια γήρανσης και ατέλειες της επιδερμίδας, εξισορροπώντας την ανακούφιση και τον τόνο της.

Η τελευταία μέθοδος θεωρείται η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική, επομένως χρησιμοποιείται συχνότερα από άλλες.

Elos taper

Η τεχνολογία περιλαμβάνει τη συνδυασμένη επίδραση ρεύματος υψηλής συχνότητας και παλμών φωτός. Τα φωτόνια θερμαίνουν το άνω στρώμα του χόρι και απορροφώνται από μελατονίνη, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε τη μελάγχρωση. Τα ραδιοκύματα διεισδύουν στα μεσαία και βαθιά στρώματα του δέρματος και διεγείρουν την κυτταρική διαίρεση και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Ως αποτέλεσμα, η διαδικασία επιτυγχάνει τα εξής:

 • διορθώνει το σχήμα του προσώπου.
 • Το
 • επιστρέφει την ευκρίνεια των περιγραμμάτων.
 • κάνει το δέρμα σταθερό και ελαστικό.
 • λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες.
 • ανακουφίζει τη μελάγχρωση, την ακμή, την ακμή.
 • αφαιρεί τις φλέβες και τα μάτια της αράχνης.

Συμβουλή!Συνιστάται χειρισμός από την ηλικία των 30 ετών. Μετά από 50 χρόνια, η απόδοση μειώνεται απότομα.

Ανύψωση SMAS

Μια μοναδική τεχνική για την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος με χρήση υπερήχων. Οι αισθητικοί συνιστούν τη χρήση μιας μεθόδου σύσφιξης εάν υπάρχουν προβλήματα στο σύστημα smas, δηλαδή στο απώνιο στρώμα. Τα σημάδια περιλαμβάνουν χαλάρωση του δέρματος και του πλατύματος (αυχενικός μυς), γέρνοντας των γωνιών των χειλιών, των βλεφάρων και των φρυδιών.

Οι θετικές αλλαγές είναι ορατές αμέσως μετά τη συνεδρία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ορατό μόνο μετά από ένα μήνα. Η τεχνική θεωρείται ριζική, επομένως όλοι οι χειρισμοί πραγματοποιούνται σε μία συνεδρία. Μια νέα εκτέλεση είναι δυνατή μόνο μετά από 2-3 χρόνια. Τα οφέλη από την ανύψωση SMAS περιλαμβάνουν ανώδυνη και ασφάλεια.

Μασάζ υγραερίου

Η τεχνολογία βασίζεται σε ένα εφέ συμπίεσης κενού. Το αποτέλεσμα αναζωογόνησης επιτυγχάνεται μέσω μιας ειδικής τεχνολογίας. Η λαβή κυλίνδρου κενού λειτουργεί έντονα στους μύες, στο στρώμα λίπους και στους τένοντες στην πληγείσα περιοχή.

Ως αποτέλεσμα, εντοπίζονται τα ακόλουθα φαινόμενα:

 • αυξημένη παραγωγή νεοκολλαγόνου.
 • μείωση στην περιοχή του δέρματος;
 • σημαντική συμπίεση κώδικα;
 • Βελτίωση της ροής των λεμφών και της κυκλοφορίας του αίματος.

Η διαδικασία ενεργοποιεί τα κρυφά αποθεματικά κελιού. Θεωρείται ανώδυνο και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τεχνικές καλλυντικών και υλικού.

Ανύψωση υλικού στο σπίτι

Σήμερα είναι δύσκολο να εκπλήξετε κάποιον με τις μεθόδους των καλλυντικών υλικού και το εκπληκτικό αποτέλεσμα της αναζωογόνησης που επιτεύχθηκε. Οι ειδικές διαδικασίες στοχεύουν στον καθαρισμό των πόρων, στη θεραπεία της ακμής και της ροδόχρου ακμής, στη σύσφιξη του δέρματος και στην αφαίρεση σημείων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία. Εάν δεν έχετε την ευκαιρία ή την επιθυμία να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες επαγγελματιών αισθητικών, μπορείτε να αγοράσετε μια κατάλληλη συσκευή και να εκτελέσετε διαδικασίες στο σπίτι.

Διατίθενται προς πώληση τα ακόλουθα μοντέλα συσκευών αναζωογόνησης δέρματος:

 • συσκευές θεραπείας μικρορευμάτων.
 • συσκευές υπερήχων;
 • συσκευές μασάζ κενού.
 • συσκευές για darsonvalization;
 • συσκευή ηλεκτροδιάτρησης;
 • ηλεκτρο- και μυοδιεγερτικά.

Η εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος είναι ένα πλεονέκτημα. Και ενώ μια συσκευή καλής ποιότητας μπορεί να συγκριθεί με κόστος με πολλές διαδικασίες κομμωτηρίου, αποδίδει για χρόνια μακροχρόνιας χρήσης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε!Το μειονέκτημα των συμπαγών συσκευών είναι η σχετικά χαμηλή απόδοση. Δεν είναι σε θέση να απαλλαγούν από σοβαρά προβλήματα - λείες ρυτίδες, αφαίρεση διπλών δίσκων, ενίσχυση των πλαισίων. Ωστόσο, είναι ιδανικά για την πρόληψη και τη διατήρηση του τόνου του δέρματος.

Πιθανές επιπλοκές

Μπορούν να συμβούν εάν δεν ακολουθούνται οι συστάσεις ή εάν υπάρχουν αντενδείξεις στις οποίες ο ειδικός δεν έδωσε έγκαιρη προσοχή. Υπάρχουν ορισμένες συνέπειες: πρήξιμο, ερυθρότητα, κνησμός, ελαφρά δυσφορία. Αλλά εξαφανίζονται μετά από λίγες μέρες και δεν απαιτούν ιατρική παρέμβαση.

Ωστόσο, δεδομένου ότι κάθε οργανισμός είναι μεμονωμένος, μπορεί να εμφανιστούν σοβαρότερες επιπλοκές. Διαφέρουν για κάθε τύπο διαδικασίας, αλλά τα ακόλουθα φαινόμενα μπορούν να ονομαστούν δυνητικά:

 • μελάγχρωση στο δέρμα;
 • ανάπτυξη αλλεργικής αντίδρασης.
 • κέρδος ή απώλεια ευαισθησίας.
 • Διατήρηση του συνδρόμου πόνου.

Όταν χρησιμοποιείτε ακτινοβολία λέιζερ, είναι πιθανά εγκαύματα, μη αναστρέψιμες αλλαγές στο δέρμα και νέκρωση ιστών. Επομένως, πριν πραγματοποιήσετε μια συνεδρία αναζωογόνησης, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να πραγματοποιήσετε εργαστηριακές εξετάσεις.

Αναμενόμενο αποτέλεσμα και φωτογραφίες ασθενούς

Τα μοντέρνα καλλυντικά έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις έχουν αντικατασταθεί με ασφαλείς τεχνολογίες αναζωογόνησης υλικού που μπορούν να επιτύχουν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
 • σφίγγεται το οβάλ του προσώπου.
 • τα επιδερμικά κύτταρα ανανεώνονται.
 • Οι μεταβολικές διεργασίες ενεργοποιούνται.
 • η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται.
 • Οι ρυτίδες, οι ρυτίδες εξομαλύνονται.
 • το πηγούνι είναι τεντωμένο, η μύγα εξαφανίζεται.
 • Η κουπερόζη, η ακμή και η μελάγχρωση εξαφανίζονται.

Τέτοιες αλλαγές επιτυγχάνονται με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και ειδικού εξοπλισμού. Μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τα άνω, αλλά και τα βαθύτερα στρώματα του χόρι, το σύστημα smas.

Σχόλια ασθενών και σχόλια από γιατρούς

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τους ασθενείς, η σωστή εκτέλεση αναζωογόνησης υλικού του προσώπου επιτρέπει τη διατήρηση του αποτελέσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα και γίνεται μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση στη χειρουργική ανύψωση.

Φωτογραφία πριν και μετά την αναζωογόνηση του δέρματος με τη συσκευή

Αξιολόγηση πελατών:

«Έχω κύματα ακμής στο πρόσωπό μου από τότε που ήμουν αγόρι και κανένα καλλυντικό δεν μπορούσε να τα αφαιρέσει. Γύρισα επίσης σε αισθητικούς, αλλά ακόμη και το ξεφλούδισμα δεν βοήθησεΩστόσο, χάρη στην κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ, το δέρμα έχει γίνει τέλειο. Έχω ήδη περάσει από πέντε συνεδρίες και τώρα ο μόνος τρόπος να βρω τους δείκτες είναι να κοιτάξω ένα μεγεθυντικό φακό. Σταμάτησα ακόμη και να χρησιμοποιώ διακοσμητικά καλλυντικά. "

Σχόλιο από τον πλαστικό χειρουργό:

«Έχω κάνει την επιχείρησή μου για περισσότερο από μια δεκαετία. Δυστυχώς, ή ευτυχώς, μπορώ να διαπιστώσω ότι οι ριζοσπαστικές λειτουργίες είναι παρελθόν και γίνονται άσχετες, αντικαθιστούμε από μεθόδους υλικού που είναι πιο ήπιες και πιο αποτελεσματικές. Σε λίγες μόνο συνεδρίες, μπορείτε να απαλλαγείτε από δυσάρεστα σημάδια γήρανσης, ατελειών και ατελειών στο δέρμα του προσώπου σας. Η έλλειψη περιόδου αποκατάστασης, η διατήρηση της ακεραιότητας του δέρματος και η σχετική οικονομική προσιτότητα τους καθιστούν πιο ελκυστικούς σε πολλές γυναίκες που μπορούν τελικά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. "

Εύρος τιμών για υπηρεσίες

Σήμερα οι ειδικοί έχουν τα προηγμένα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, δηλαδή την κοσμετολογία υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου, οι τιμές των οποίων είναι πολύ μακριά από τον προϋπολογισμό. Οι περισσότερες από τις μεθόδους είναι ανώδυνες, εντελώς ασφαλείς και δείχνουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Το κόστος των διαδικασιών ποικίλλει ανάλογα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και πολλούς άλλους παράγοντες.

Συμπέρασμα

Με μια τόσο μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών υλικού, είναι δύσκολο να κάνετε τη σωστή επιλογή. Πρέπει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται όχι μόνο από την τεχνολογία, αλλά και από τα προσόντα και την εμπειρία του ειδικού που εκτελεί τη διαδικασία. Η επιθυμία να μείνετε νέοι και ελκυστικοί για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται πραγματικότητα μόνο όταν πηγαίνετε σε μια αποδεδειγμένη κλινική ή σαλόνι ομορφιάς, όπου ο αισθητικός θα καθορίσει την πιο αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης μόνο μετά από μια σοβαρή διαβούλευση.

01.12.2020