Συσκευές αναζωογόνησης προσώπου - μια εναλλακτική λύση στις διαδικασίες σαλόνι

Συσκευές αναζωογόνησης προσώπου

Μόλις πριν από 20 έως 30 χρόνια, η χειρουργική επέμβαση προσώπου ήταν ο μόνος αξιόπιστος τρόπος αντιμετώπισης αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία. Στη συνέχεια ήρθε η ώρα των πληρωτικών και του botox. Όλες αυτές οι τεχνικές, παρά ορισμένα πλεονεκτήματα, έχουν μειονεκτήματα. Ευτυχώς, ανακαλύπτονται συνεχώς νέοι τρόποι επέκτασης της νεολαίας. Το δέρμα μπορεί να είναι σταθερό, φρέσκο ​​και υγιές ακόμη και χωρίς ενέσεις. Αυτό έχει αποδειχθεί με επιτυχία από τα καλλυντικά υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου. Κριτικές από πολλούς ασθενείς επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός.

Κοσμετολογία υλικού

Οι τεχνικές υλικού έχουν γίνει ένα νέο βήμα στην ανάπτυξη της κοσμετολογίας. Σας επιτρέπουν να απαλλαγείτε από πολλά ελαττώματα εμφάνισης γρήγορα και ανώδυνα και αναζωογονείτε σημαντικά το δέρμα. Όλες οι διαδικασίες πραγματοποιούνται με ειδικό εξοπλισμό. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω της δράσης υπερήχων, κρύου, δόνησης, κενού ή ηλεκτρικών κυμάτων.

Οι μέθοδοι υλικού γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς κάθε χρόνο. Οι ασθενείς που δοκίμασαν αυτές τις μοναδικές τεχνικές μοιράζονται τις εντυπώσεις τους στο Διαδίκτυο και αφήνουν θετικά σχόλια. Η κοσμετολογία του υλικού αναζωογόνησης του προσώπου μπορεί να αντιμετωπίσει τη μελάγχρωση, τις ρυτίδες, τους διευρυμένους πόρους και τα σημεία ακμής. Επιπλέον, μπορεί να τονίσει το δέρμα, να σφίξει το οβάλ, να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου και να διορθώσει τις πτήσεις. Μπορούμε να πούμε ότι η ένδειξη για τη διαδικασία είναι η επιθυμία του ασθενούς να διατηρήσει τη νεολαία και να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματος.

Οι μέθοδοι ανανέωσης υλικού μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους:

 1. καταλυτική. Η ακεραιότητα του δέρματος διακυβεύεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
 2. Μη καταλυτικό. Η ακεραιότητα του δέρματος δεν επηρεάζεται.

Ένας δερματολόγος πρέπει να επιλέξει την καταλληλότερη μέθοδο αναζωογόνησης υλικού. Το αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα προσόντα του ειδικού, καθώς και από την ποιότητα του εξοπλισμού.

Επιλέξτε προσεκτικά μια κλινική ή ένα σαλόνι. Συνιστάται να εστιάζετε σε κριτικές και προτάσεις από φίλους που έχουν θετικό αποτέλεσμα από τη χρήση κοσμετολογίας υλικού. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά.

πώς να επιλέξετε μια συσκευή

Οι ακόλουθες συσκευές χρησιμοποιούνται για διαδικασίες σε κλινικές και κομμωτήρια:

 1. Φωνοφόρηση.
 2. συσκευή μικροδερμίδας.
 3. Ανύψωση RF.
 4. καθαριστής υπερήχων.
 5. Derma-Pen.
 6. Συσκευή γαλβανοθεραπείας.
 7. Darsonval.
 8. συσκευή θεραπείας μικρορευμάτων.
 9. meso εγχυτήρες.

Συχνά, τα σαλόνια χρησιμοποιούν ειδικούς συνδυασμούς καλλυντικών. Μόνο μία τέτοια συσκευή μπορεί να εκτελέσει περίπου 20 διαφορετικές διαδικασίες.

Ποια αποτελέσματα μπορούν να επιτύχουν τα μυοδιεγερτικά;

Μυοδιέγερση - επίδραση στους μύες με τη βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος. Στο σπίτι και στα σαλόνια ομορφιάς, η διαδικασία εκτελείται χρησιμοποιώντας φορητές ή σταθερές συσκευές που ονομάζονται μυοδιεγέρτες. Πρόκειται για συσκευές διαφόρων μεγεθών στις οποίες τα ηλεκτρόδια με στοιχεία κατασκευασμένα από αγώγιμο υλικό είναι ενσωματωμένα ή εκτείνονται πάνω τους.

Η αρχή λειτουργίας της συσκευής είναι η εξής: .

Μυοδιεγερτικά για αναζωογόνηση

Ο σκοπός της μυοδιέγερσης μπορεί να είναι διαφορετικός:θεραπευτικός και προφυλακτικός, αισθητικός. Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, γίνεται η επιλογή ενός myostimulator. Διάφοροι συνδυασμοί των συχνοτήτων των μεταδιδόμενων παλμών και της διάρκειας αυτών, ο αριθμός των καναλιών για την αποστολή σημάτων και το μέγεθος των ηλεκτροδίων προκαλούν πολλά θετικά αποτελέσματα στη μυοδιέγερση. Σύγχρονες συσκευές διέγερσης ηλεκτρικών μυών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος: προβληματικές περιοχές, πλάτη, σπονδυλική στήλη και αρθρώσεις, ακόμη και στο πρόσωπο.

Προβολές

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μυοδιεγερτικών:

 • για οικιακή χρήση.
 • επαγγελματικές συσκευές.

Τα φθηνά διεγερτικά για τους μύες του σπιτιού δεν έχουν περισσότερα από 4 ηλεκτρόδια, συχνά λειτουργούν με μπαταρία και έχουν χαμηλή απόδοση. Σπάνια έχουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων για να διαλέξετε · δεν υπάρχει κατεύθυνση λεμφική αποστράγγιση. Οι οικιακές συσκευές πωλούνται ευρέως και ευρέως, αλλά η αποτελεσματικότητά τους είναι κατώτερη από αυτήν των διεγερτικών μυών στο σαλόνι.

Μεταξύ επαγγελματικών συσκευών υπάρχουν συσκευές με περισσότερα από 40 ηλεκτρόδια, τα οποία διαθέτουν πολλά κανάλια, υψηλή ισχύ και διάφορα πιθανά προγράμματα για προπόνηση σε περιοχές του σώματος (σύσφιξη, βελτίωση της λεμφικής παροχέτευσης, "διάσπαση" λιπών, ηλεκτροφόρηση, "χαλάρωση" κ. λπ. )έκθεμα. Και τα λοιπά. ). Ένα καλό αποτέλεσμα από το έργο του myostimulator μπορεί να επιτευχθεί εάν ένας ξεχωριστός μετασχηματιστής ρεύματος είναι "συνδεδεμένος" σε καθένα από τα κανάλια.

Συχνά χάνονται έως και 3 cm όγκου μετά την πρώτη διαδικασία μυοδιέγερσης. Ένα τυπικό μάθημα (10-12 διαδικασίες) θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε το σχήμα σας στο φυσιολογικό, εκτός εάν, φυσικά, παρατηρηθεί έντονη παχυσαρκία.

Μια άλλη αρχή του διαχωρισμού των μυοδιεγερτικών σε ομάδες - ανάλογα με την περιοχή επιρροής:

 1. Οι καθολικές συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις μυϊκές ομάδες.
 2. Οι "πεταλούδες"συνδέονται με το στήθος, το στομάχι, τους μηρούς, τα πόδια, τα χέρια και την πλάτη και μπορούν να "σφίξουν" τους μυς σε αυτές τις περιοχές.
 3. Οι "ζώνες"προορίζονται για μυοδιέγερση στην κοιλιακή περιοχή και στους μηρούς.
 4. Τα "σορτς"χρησιμοποιούνται για "τεμπέλης προπόνηση" των γλουτών και των γοφών.

Οφέλη και "οφέλη" των μυοδιεγερτικών

Οφέλη των μυοδιεγερτικών

Παρόλο που τα μυοδιεγερτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ορισμένους ιατρικούς σκοπούς, οι πιο συνηθισμένες χρήσεις είναι η βελτίωση της εμφάνισης του σχήματος και η τόνωση του δέρματος. Οι παλμοί που εκπέμπονται από τη συσκευή οδηγούν τακτικά σε συστολή των μυών, με αποτέλεσμα ένα αποτέλεσμα συγκρίσιμο με την προπόνηση.

Η ενεργοποίηση του μεταβολισμού και η επιτάχυνση της απέκκρισης των τοξινών με λέμφες οδηγούν στην διάσπαση των λιπών και στην αποστράγγιση του υπερβολικού διακυτταρικού υγρού. Η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στο αίμα με τη σειρά της προκαλεί "ανανέωση" του χρώματος του δέρματος, αύξηση του στροβιλισμού και ανυψωτικό αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν μεθόδους μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, για απώλεια βάρους, για αύξηση της πυκνότητας του δέρματος και για τους άνδρες - για επίτευξη μυϊκής ανακούφισης, εξασφάλιση πιο ομοιόμορφης άντλησης μυϊκών ινών σε συνδυασμό με τη φυσική προπόνηση και την απομάκρυνση της μυαλγίας.

Τα διεγερτικά μυών μπορούν να επιτύχουν τα ακόλουθα αποτελέσματα, μεταξύ άλλων:

 • Βελτίωση της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων.
 • αύξηση της μυϊκής μάζας;
 • γενική βελτίωση του σώματος;
 • θεραπεία της οστεοχόνδρωσης, της σκολίωσης, της ενούρησης;
 • αποκατάσταση τραύματος.

Τα πλεονεκτήματα των συσκευών σε σχέση με άλλες συσκευές απώλειας βάρους και φυσικής άσκησης είναι η ευκολία τους, η ανάγκη για έντονη σωματική δραστηριότητα και η δυνατότητα οικιακής χρήσης.

"Μειονεκτήματα" και αντενδείξεις για χρήση

Συχνά είναι δυνατή η υψηλή απόδοση του "ηλεκτρικού μασάζ" μυών μόνο με επαγγελματικό εξοπλισμό. Στις συνθήκες στο σπίτι, η χρήση ισχυρών μυοδιεγερτικών είναι σχεδόν αδύνατη: απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και σωστή τεχνική μασάζ. Συνήθως, οι οικιακές συσκευές στοχεύουν μόνο στη διατήρηση του σχήματος ή στην απαλλαγή από μικρές εναποθέσεις λίπους.

Προκειμένου να εξαλειφθούν τα μεγάλα "αποθέματα" λίπους και κυτταρίτιδας, όχι μόνο πρέπει να κάνετε "γυμναστική για τους τεμπέληδες", αλλά επίσης να φάτε σωστά και να κάνετε σπορ. Εάν το φορτίο των μυών παραμένει στο αρχικό επίπεδο, οι ιστοί "συνηθίζουν" στο αποτέλεσμα και σταματούν να "δημιουργούν" την απαιτούμενη απόκριση: η συστολή των ινών επιβραδύνεται.

Μεταξύ των "μειονεκτημάτων" της χρήσης διεγερτικών μυών, μπορείτε επίσης να αναφέρετε τα εξής:

 • μικρή περιοχή του σώματος που καλύπτεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
 • Δεν υπάρχει τρόπος να εκπαιδεύσετε όλους τους μυς ταυτόχρονα, όπως στον αθλητισμό.
 • Συχνά, όταν χρησιμοποιείτε συσκευές, τα αποτελέσματα δεν παρατηρούνται με παρατεταμένη αδράνεια, καθώς και με μεγάλο πάχος του στρώματος λίπους.
 • Η μυοδιέγερση επίσης δεν επηρεάζει καλά εκπαιδευμένους μυς

Υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις για τη διαδικασία διέγερσης των μυών με ηλεκτρικούς παλμούς:

 • ασθένειες αίματος;
 • ασθένειες της καρδιάς, των αιμοφόρων αγγείων;
 • νεφρική, ηπατική ανεπάρκεια;
 • εγκυμοσύνη, γαλουχία;
 • καρκίνος;
 • πέτρες στα νεφρά, στη χοληδόχο κύστη
 • οξείες λοιμώξεις και φυματίωση;
 • αρθρίτιδα;
 • ασθένειες του δέρματος;
 • η παρουσία βηματοδότη.

Ηλικία ασθενούς

Ο όρος "αναζωογόνηση υλικού" δεν σημαίνει ότι οι διαδικασίες επιλύουν μόνο τα προβλήματα του ώριμου δέρματος. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση της επιδερμίδας. Ακόμη και οι έφηβοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν καλλυντικά προϊόντα για να αφαιρέσουν τη μελάγχρωση, να καθαρίσουν και να σφίξουν τους πόρους. Και οι πρώτες αντιγηραντικές διαδικασίες, εάν ενδείκνυται, θα πρέπει να γίνουν σε ηλικία 25 ετών. Αποσκοπούν κυρίως στην ενυδάτωση και αποκατάσταση του δέρματος.

Μετά από 35 χρόνια, οι διαδικασίες μαρασμού αρχίζουν να ρέουν γρηγορότερα. Σε αυτήν την ηλικία, το δέρμα λέγεται ότι είναι ώριμο. Τώρα, απαιτούνται πιο επιθετικές μέθοδοι καλλυντικών υλικού για αναζωογόνηση προσώπου. Οι κριτικές Beautician υποδηλώνουν ότι η ανύψωση RF, το κλασματικό λέιζερ και η θεραπεία με μικρορεύματα δείχνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

κωνικό κάταγμα

κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος

Το κλασματικό λέιζερ μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, δρα στο δέρμα σε δόσεις. Χάρη σε ένα ειδικό εξάρτημα, μια δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε πολλά μικρά. Αυτό δημιουργεί κλασματική επίδραση (όπως κόσκινο) στην επιδερμίδα.

Οι ακτίνες λέιζερ προκαλούν μικροσκοπική βλάβη στο δέρμα. Αυτό διεγείρει τα κύτταρα της επιδερμίδας να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Είναι αυτά τα δύο υλικά που παρέχουν την επιδερμίδα.

Το κλασματικό λέιζερ παρέχει εξαιρετική ανύψωση. Αυτό επιβεβαιώνεται από πολλές κριτικές. Η διαδικασία αναζωογόνησης του προσώπου με λέιζερ εξαλείφει την ατονική αστάθεια, το χαλάρωμα του οβάλ, τις ρυτίδες, το αγγειακό δίκτυο, τις ραγάδες και τις ουλές. Επιπλέον, οι πόροι σφίγγονται και αφαιρείται η χρώση.

Κανόνες για τη χρήση του μασάζ ιόντων για το πρόσωπο και το πηγούνι

Πολλές κριτικές αποδεικνύουν: Οι σύγχρονες συσκευές μασάζ ιόντων λαμβάνουν υπόψη όλες τις αποχρώσεις της εργασίας με ευαίσθητο και λεπτό δέρμα του προσώπου.Τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης της συσκευής περιλαμβάνουν:

 • Μικρά μεγέθη για άνετη χρήση από το χέρι μιας γυναίκας.
 • Εργονομικός και κομψός σχεδιασμός.
 • ελαφρύ;
 • ελάχιστος αριθμός κουμπιών.
 • Βολικές αντικαταστάσιμες μπαταρίες.
 • ανθεκτικότητα της δομής.

Η λειτουργική αρχή του ιόντος μασάζ βασίζεται στις φυσικές ιδιότητες των ιόντων.

Γράψτε!Διεισδύοντας βαθιά στο δέρμα, η συσκευή προάγει την αποτελεσματική διείσδυση θρεπτικών ορών και κρεμών σε σχεδόν όλα τα στρώματα των ιστών του προσώπου.

Ταυτόχρονα, τα μικρορεύματα διεγείρουν τα κύτταρα του δέρματος για ανάπτυξη και επιτάχυνση του μεταβολισμού, βελτίωση της διαπερατότητας των μεμβρανών για θρεπτικά συστατικά.

Ακολουθήστε τιςοδηγίες για τη χρήση του Ionic δονητή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συνεδρίες σας:

 1. Πριν ξεκινήσετε, καθαρίστε το δέρμα από καλλυντικά και ακαθαρσίες.
 2. Ενυδατώστε το δέρμα σας με θρεπτικό ορό (βιταμίνη C, νιασίνη, υαλουρονικό οξύ, σαλικυλικό οξύ, χυμό αλόης κ. λπ. ). Ελλείψει ορού γάλακτος, το μεταλλικό νερό είναι αρκετό.
 3. Ενεργοποιήστε το μασάζ και τρέξτε το πάνω από το δέρμα. Εάν αισθάνεστε ότι ο ορός ή το νερό έχει φύγει, προσθέστε κάτι κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.
 4. Η διάρκεια μιας δραστηριότητας είναι 15 λεπτά. Η χρήση του μασάζ διαρκεί 10-12 συνεδρίες, μετά τις οποίες υπάρχει υποχρεωτικό διάλειμμα 3-5 εβδομάδων.

Αύξηση υπερήχων

Ο υπέρηχος λειτουργεί με την ίδια αρχή με τα ραδιοκύματα σε μια διαδικασία όπως η ανύψωση προσώπου RF. Αυτό που περιγράφεται παραπάνω. Η κύρια διαφορά είναι το βάθος των επιπτώσεων. Ο υπέρηχος μπορεί να φτάσει όπου τα ραδιοκύματα δεν χτυπούν. Επηρεάζει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα ποια μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική. Το υπερηχογράφημα είναι κατάλληλο για μερικούς ασθενείς. Το δέρμα των άλλων ανταποκρίνεται περισσότερο στα ραδιοκύματα. Ως εκ τούτου, η απόφαση σχετικά με τη μέθοδο αναζωογόνησης πρέπει να ληφθεί από τον γιατρό.

Η διέγερση με υπερήχους θερμαίνει τα εσωτερικά στρώματα του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, ο μεταβολισμός στον ιστό επιταχύνεται, οι τοξίνες αποβάλλονται και παράγεται κολλαγόνο. Και η μικροκυκλοφορία στο αίμα αυξάνεται επίσης.

Θεραπεία μικρορευμάτων

Τα πλεονεκτήματα ενός αδύναμου παλμού ρεύματος στο σώμα είναι από καιρό γνωστά. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται με επιτυχία από φυσιοθεραπευτές για την ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με ουρολιθίαση, χολοκυστίτιδα και άλλες παθολογίες. Οι σύγχρονοι αισθητικοί χρησιμοποιούν επίσης εφέ μικρορευμάτων για να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματος. Η δημοτικότητα αυτής της μεθόδου αυξάνεται συνεχώς.

Θεραπεία προσώπου με μικρορεύματα

Η θεραπεία προσώπου με μικρορεύματα συνιστάται για εύκολη μοντελοποίηση του οβάλ και διατήρηση του μυϊκού τόνου. Είναι εντελώς ανώδυνο. Ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί μια ελαφριά αίσθηση μυρμήγκιασμα ενώ ο αισθητικός κινεί ένα ειδικό ακροφύσιο κατά μήκος των γραμμών μασάζ στο πρόσωπο.

Οι ηλεκτρικές παρορμήσεις βελτιώνουν την αναγέννηση των κυττάρων και τη σύνθεση πρωτεϊνών κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Αφαιρούν μεταβολικά προϊόντα και τοξίνες, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Σφίγγουν επίσης το δέρμα.

Μετά τη διαδικασία, το πρόσωπο είναι εμφανώς νεότερο. Το αποτέλεσμα διαρκεί έξι μήνες. Πολλά εξαρτώνται από την αρχική κατάσταση και τα χαρακτηριστικά του δέρματος του ασθενούς.

Μεσοθεραπεία χωρίς ένεση

Μπορείτε να αναζωογονήσετε το δέρμα σας χωρίς ενέσεις. Οι γιατροί έχουν βρει την ικανότητα να παρέχουν θρεπτικά συστατικά και ενυδατικά στα βαθιά στρώματα του χόρι με μη επεμβατικό τρόπο. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται μεσοθεραπεία χωρίς ένεση. Αυτή είναι μια άλλη αποτελεσματική τεχνική υλικού αναζωογόνησης προσώπου.

Η διαδικασία επιλύει τα ακόλουθα προβλήματα:

 1. Χαλαρό και ξηρό δέρμα.
 2. υπερχρωματισμός.
 3. ρυτίδες.
 4. Γήινη επιδερμίδα.
 5. Απώλεια ελαστικότητας.
 6. κουπερόζη.
 7. πρήξιμο.
 8. Μεγεθυμένοι πόροι.

Προκειμένου να απελευθερωθούν οι ουσίες στο αναζωογονητικό κοκτέιλ βαθιά μέσα στο δέρμα, πρέπει να αυξηθεί η διαπερατότητα των επιδερμικών κυττάρων. Αυτό μπορεί να γίνει με αδύναμους ηλεκτρικούς παλμούς ή με υπέρυθρο λέιζερ. Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά την πρώτη διαδικασία. Χρειάζονται οκτώ έως δέκα μήνες.

Πώς μπορώ να προετοιμαστώ για χειραγώγηση;

Πριν ξεκινήσετε την ιοντοφόρηση, αφαιρέστε προσεκτικά τη βρωμιά, το λίπος και τα καλλυντικά από το δέρμα χρησιμοποιώντας ειδικά μέσα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να μην κάνετε καλλυντικό μασάζ με λιπαρά παρασκευάσματα ή να χρησιμοποιείτε λιπαρές μάσκες πριν από την εκδήλωση. Είναι πιο βολικό να πραγματοποιείτε τέτοιες διαδικασίες κάποια στιγμή μετά τη διαδικασία.

πώς να προετοιμαστείτε για τις διαδικασίες

Εάν η περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί είναι καλυμμένη με μαλλιά, πρέπει να αφαιρεθεί (π. χ. εάν πρόκειται να αντιμετωπιστεί ο μηρός). Η ιοντοφόρηση μπορεί να γίνει λίγες ημέρες μετά την αποτρίχωση. Αυτό οφείλεται στην κακή ηλεκτρική αγωγιμότητα μέσω των μαλλιών, επιπλέον, ένα άτομο μπορεί να αισθανθεί άβολα λόγω χειραγώγησης.

Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με τη φροντίδα του δέρματος μετά τον τοκετό - φυσική ιατρική για το δέρμα και αρχές των οικιακών παρεμβάσεων

Εάν έχετε πολύ ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα, συνιστάται απολέπιση για την αφαίρεση της κεράτινης στιβάδας.

Ποιοι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν παράπονα;

 1. Πολύ ισχυρό ρεύμα.
 2. Αλληλεπιδράσεις μεταξύ του ηλεκτροδίου και του δέρματος: πιέζεται άσχημα στο δέρμα με ειδικό τζελ ή το διάλυμα είναι στεγνό, η επένδυση υγραίνεται ελάχιστα, το ηλεκτρικό ρεύμα αγγίζει τα μαλλιά στο δέρμα.
 3. Προβλήματα με την ακεραιότητα του φραγμού του δέρματος: μικρές βλάβες στο δέρμα μετά από διάφορες καλλυντικές επεμβάσεις ή λόγω υπερβολικής ξηρότητας του δέρματος, φλεγμονώδεις περιοχές - σπυράκια, ηλιακά εγκαύματα, αλλεργίες, διάφορες δερματικές παθήσεις. λεπτή στιβάδα κερατοειδούς λόγω απολέπισης, μάσκας και άλλων παραγόντων.
 4. Συσσώρευση προϊόντων ηλεκτρόλυσης: πολύ λεπτή ή ανεπαρκώς επεξεργασμένη επένδυση, παρατεταμένη έκθεση στην ίδια περιοχή (η ερυθρότητα του δέρματος είναι χαρακτηριστικό σημάδι).

Τα μεταλλικά κοσμήματα πρέπει να αφαιρεθούν πριν από τη διαδικασία. Το κύριο στοιχείο της προετοιμασίας, χωρίς το οποίο είναι αδύνατη η ιοντοφόρηση, είναι ο καθαρισμός του προσώπου. Πρέπει να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και να το απολυμάνετε. Για να το κάνετε αυτό, φτιάξτε ένα διάλυμα σόδας, βρέξτε μια μάσκα υφάσματος και απλώστε την στο πρόσωπο.

Η αφαλάτωση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας την ίδια συσκευή ιοντοφόρησης.

Το αρνητικό ηλεκτρόδιο πρέπει να μετακινηθεί πάνω από τη μάσκα προσώπου για 15-20 λεπτά. Αυτό θα καθαρίσει το δέρμα σας χωρίς να το στεγνώσει. Εάν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία, μπορείτε απλά να σκουπίσετε το πρόσωπό σας με ένα διάλυμα αλκοόλ χωρίς να το απολυμάνετε.

Cryolifting

Με την ψύξη των δοσολογικών ιστών, μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα που προκύπτουν λόγω της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος. Αυτή η αποτελεσματική μέθοδος έχει υιοθετηθεί από επαγγελματίες της αισθητικής ιατρικής. Η κρυοθεραπεία προσώπου μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από οίδημα, ρυτίδες, σημεία ηλικίας και ουλέςΑποκαθιστά επίσης το οβάλ και βελτιώνει το χρώμα του δέρματος.

Υγρό άζωτο χρησιμοποιείται για τη διαδικασία. Η θερμοκρασία του φτάνει τους 195 βαθμούς. Η ουσία για το κρυομασάζ προσώπου παρέχεται μέσω ειδικής δεξαμενής σωλήνων με διάφορα εξαρτήματα. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι το πολύ 10 λεπτά.

Αναζωογόνηση φωτογραφιών

Το παλμικό φως υψηλής έντασης για αναζωογόνηση του προσώπου είναι σχετικά νέο. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε για φωτοαποστολή. Με την πάροδο του χρόνου, αισθητικοί παρατήρησαν ότι σε μέρη όπου εκτέθηκαν σε παλμικό φως, παρατηρήθηκε βελτίωση της κατάστασης του δέρματος: κηλίδες χρωστικής εξαφανίζονται, φλέβες αράχνης γίνονται λιγότερο αισθητές. Επιπλέον, οι ρυτίδες λειαίνονται. Αμέσως μετά, αναπτύχθηκε μια τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου.

Φωτοαναζωογόνηση

Η φωτοθεραπεία διασφαλίζει τη δοσοθεραπεία του δέρματος. Δρα στο θηλώδες στρώμα. Αυτό αυξάνει την ένταση τέτοιων βιοχημικών διεργασιών στο δέρμα, όπως η νεοκολλαγογένεση.

Η φωτοθεραπεία είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου. Μετά από λίγες μόνο συνεδρίες, οι βαθύτερες ρυτίδες εξομαλύνονται, ένα οβάλ περιγραμμένο, οι ροές σφίγγονται. Το μάθημα αποτελείται από τέσσερις έως οκτώ διαδικασίες. Το αποτέλεσμα μετά την αναζωογόνηση της φωτογραφίας διαρκεί έξι μήνες.

Πλεονεκτήματα αυτού του εφέ

Η διαδικασία που εξετάζουμε θα σας επιτρέψει να διασφαλίσετε ότι η απαραίτητη συγκέντρωση του φαρμάκου εισάγεται απευθείας στην προβληματική περιοχή, ώστε να μην μπορεί να διεισδύσει σε άλλα μέρη του σώματος.

Όταν ένα φάρμακο εγχέεται στο σώμα χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια, ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών είναι εξαιρετικά μικρός. Αυτό συμβαίνει επειδή μπαίνουν στο σώμα με την πιο αγνή τους μορφή και επίσης δεν επηρεάζουν το πεπτικό σύστημα. Επίσης, η συγκέντρωση του φαρμάκου στο αίμα δεν είναι πολύ υψηλή, το ρεύμα μειώνει την ευαισθησία και ταυτόχρονα έχει θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Η χορήγηση ενός φαρμάκου με ηλεκτρικό ρεύμα δεν έχει αρνητικές συνέπειες

Χάρη σε αυτήν τη διαδικασία, είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη επίδραση του φαρμάκου, καθώς δημιουργείται μια ειδική "αποθήκευση" στο δέρμα.

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα των ενέσιμων φαρμάκων μπορεί να ενισχυθεί επειδή εισέρχονται στο σώμα σε ιονισμένη κατάσταση και η επίδραση εμφανίζεται στο πλαίσιο της ηλεκτρολυτικής επικάλυψης.

Υπερηχητική λιποαναρρόφηση προσώπου

Λόγω του υπερβολικού βάρους, μπορεί επίσης να εμφανιστούν κηλίδες και διπλά τζιν σε νεαρά κορίτσια. Επιπλέον, οι ρινοχειλικές πτυχές είναι πιο αισθητές. Όλα αυτά παραμορφώνουν το κάτω μέρος του προσώπου. Προσθέτει επίσης μερικά επιπλέον χρόνια οπτικά.

Αφαιρώντας τις εναποθέσεις λίπους, το πρόσωπο μπορεί να επιστρέψει στα αρχικά χαρακτηριστικά του. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας λιποαναρρόφηση υπερήχων. Καταστρέφει μόνο τα λιποκύτταρα και δεν επηρεάζει άλλους ιστούς.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο γιατρός κάνει πολλές λεπτές παρακένσεις. Δεν υπάρχουν σημάδια ή σημάδια. Το οίδημα υποχωρεί εντελώς εντός πέντε ημερών.

Η υπερηχητική λιποαναρρόφηση είναι μια από τις καλύτερες διαδικασίες αναζωογόνησης προσώπου υλικού, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα των χαλασμένων μάγουλων και ενός ασαφούς οβάλ και διπλού πηγουνιού. Επιπλέον, η διαδικασία διεγείρει το σχηματισμό ινών κολλαγόνου, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την ελαστικότητα του δέρματος.

Κοσμετολογία υλικού στο σπίτι

Μια σύγχρονη γυναίκα μπορεί να φροντίσει μόνη της το δέρμα της και να την αποτρέψει από το ξεθώριασμα. Η κοσμετολογία οικιακού υλικού για το πρόσωπο θα τη βοηθήσει με αυτό. Πολλές διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη βοήθεια δερματολόγου. Το μόνο που απαιτείται για υψηλής ποιότητας φροντίδα είναι η επιλογή της σωστής καλλυντικής συσκευής.

Κοσμετολογία υλικού στο σπίτι

Για οικιακή χρήση, μπορείτε να αγοράσετε τα ακόλουθα:

 1. συσκευές διέγερσης μικρορευμάτων.
 2. Ηλεκτρική σκούπα.
 3. Μια μηχανή υπερήχων που μπορεί να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες.
 4. Συσκευή κύματος υψηλής συχνότητας που βελτιώνει την κατάσταση του οβάλ.
 5. Μια συσκευή με εφέ λέιζερ.
 6. συσκευή για θεραπεία φωτός, όζοντος και ιόντων.

Η χρήση οικιακού καλλυντικού εξοπλισμού δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε περιγράφονται αναλυτικά στον οδηγό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αντενδείξεις.

Πλεονεκτήματα

Αυτή η μέθοδος διατήρησης της νεότητας και της ομορφιάς έχει πολλούς οπαδούς λόγω των αναμφισβήτητων πλεονεκτημάτων της.

Οι ακόλουθοι παράγοντες συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα της κοσμετολογίας οικιακού υλικού:

 • την ευκαιρία να φροντίσετε την εμφάνισή σας σε μια κατάλληλη στιγμή.
 • αποδοτικότητα. Λόγω της επίδρασης στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας, οι συσκευές πυροδοτούν μηχανισμούς αναζωογόνησης που «λειτουργούν» για 8 έως 10 μήνες μετά το τέλος της διαδικασίας.
 • μια μεγάλη ποικιλία συσκευών με διαφορετικές λειτουργικές αρχές και διαφοροποιημένη λειτουργικότητα - κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει μια συσκευή που είναι βολική στη χρήση και ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις ανάγκες της.
 • Οι "ενέσεις ομορφιάς" καταστέλλουν την ανεξάρτητη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος, ενώ οι συσκευές καλλυντικών μασάζ, αντίθετα, ενεργοποιούν τα εσωτερικά αποθέματα του σώματος και ενεργοποιούν τις μεταβολικές διεργασίες.
 • Εξοικονόμηση χρημάτων - Μια εφάπαξ επένδυση στην αγορά κατάλληλου εξοπλισμού δίνει σε μια γυναίκα την ευκαιρία να εξοικονομήσει επισκέψεις σε σαλόνι ομορφιάς. Επιπλέον, ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή "σπίτι".
 • Το
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άντρες. Τα περισσότερα από τα ισχυρότερα φύλα θεωρούν ότι εκφράζουν την ανησυχία τους για την εμφάνισή τους ως «μη αρσενική» συμπεριφορά. Παρόλα αυτά, πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να φροντίσουν τον εαυτό τους, αν όχι λόγω προκατάληψης. Η παρουσία μιας συσκευής αναζωογόνησης στο σπίτι σας επιτρέπει να φροντίσετε την εμφάνισή σας χωρίς να παραπλανηθείτε αυτό το γεγονός.
 • ένας μικρός αριθμός αντενδείξεων και μια σπάνια εκδήλωση παρενεργειών.

Σε αντίθεση με την πλαστική χειρουργική και τις ειδικές ενέσεις, οι ασθενείς δεν αισθάνονται άβολα μετά από συνεδρίες κοσμετολογίας υλικού και ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Αντενδείξεις για καλλυντικά υλικού

Το κύριο πράγμα που φροντίζει η αισθητική ιατρική είναι η ασφάλεια. Οι ασθενείς που επιλέγουν κοσμετολογία υλικού ενδέχεται να μην φοβούνται την αναισθησία και τη μακρά περίοδο αποκατάστασης. Τέτοιες διαδικασίες ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών και ιατρικών σφαλμάτων. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις κριτικές.

Η κοσμετολογία υλικού για αναζωογόνηση προσώπου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι αντενδείξεις είναι:

 1. Εγκυμοσύνη και θηλασμός.
 2. Κακοήθη νεοπλάσματα.
 3. Η παρουσία ενός βηματοδότη.
 4. καρδιακές παθήσεις.
 5. αυτοάνοσες ασθένειες.
 6. ασθένειες των νεφρών και του ήπατος.
17.11.2020