Επαναφέρετε τη νεολαία στα μάτια σας με βλεφαροπλαστική: ασφαλής, αποτελεσματική, ρώτησε!

Βλεφαροπλαστική για αναζωογόνηση του δέρματος των ματιών

Η βλεφαροπλαστική στα σύγχρονα καλλυντικά είναι μια απαιτούμενη λειτουργία, με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να αλλάξετε το σχήμα των βλεφάρων, να κόψετε τα μάτια, να σφίξετε τα βλέφαρα και να εξαλείψετε πολλά καλλυντικά ελαττώματα σε αυτήν την περιοχή του προσώπου.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση των υπερβολικών αποθέσεων λίπους και του δέρματος των βλεφάρων. Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η βλεφαροπλαστική του επιπεφυκότα, η οποία σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από λιπαρές κήλες με ελάχιστες απώλειες χωρίς να επηρεάσετε το δέρμα.

Μετρημένες τιμές

Όπως και με οποιαδήποτε αισθητική διαδικασία, υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις για τη βλεφαροπλαστική των βλεφάρων:

 • προεξοχή του δέρματος των βλεφάρων (πάνω και κάτω);
 • "σακούλες λίπους" στην περιοχή των ματιών.
 • "γήρανση" βλέφαρο;
 • Ptosis (ptosis) των κάτω γωνιών του ματιού, ως αποτέλεσμα της οποίας αλλάζει το σχήμα τους: η τομή μειώνεται σημαντικά.
 • "βαριά" βλέφαρα (κουρασμένη εμφάνιση).

Οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία επηρεάζουν τα βλέφαρα αρκετά νωρίς, καθώς το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο και ευαίσθητο. Μετά από 30 χρόνια, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται τη βλεφαροπλαστική των βλεφάρων ως τη μόνη σωτηρία από χαλάρωση και λιπαρές αποθέσεις σε αυτήν την περιοχή. Κάποιος δεν τολμά να κάνει αυτό το βήμα από την άγνοια και τον φόβο. Και είναι εντελώς μάταια: η διαδικασία είναι ασφαλής, αποτελεσματική και, εάν πραγματοποιηθεί σωστά, έχει ελάχιστες αρνητικές συνέπειες. Απλά πρέπει να τα γνωρίσετε καλύτερα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι βλεφαροπλαστικής, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Προβολές

Στα μοντέρνα καλλυντικά διακρίνονται διάφοροι τύποι βλεφαροπλαστικής.

1. Διόρθωση των άνω βλεφάρων

Για πολλούς, η βλεφαροπλαστική των άνω βλεφάρων γίνεται πραγματική σωτηρία, ο κύριος στόχος της οποίας είναι να απαλλαγούμε από τις προεξοχές. Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται μέσω μιας τομής που γίνεται κατά μήκος της πτυχής του άνω βλεφάρου. Αφαιρεί το υπερβολικό δέρμα. Κατόπιν αιτήματος του ασθενούς, μπορούν να εκτελέσουν αμέσως πλαστική χειρουργική μυών και να αφαιρέσουν το υπερβολικό λίπος.

2. Διόρθωση των κάτω βλεφάρων

Ο πιο δημοφιλής τύπος είναι η βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων, η οποία αφαιρεί το οίδημα, την κήλη και τους σάκους κάτω από τα μάτια. Μια σχεδόν αόρατη ραφή τρέχει κατά μήκος της άκρης των βλεφαρίδων. Οι γιατροί αναφέρουν αυτήν την επέμβαση ως διαδερμική ή δευτερεύουσα βλεφαροπλαστική. Εάν ο γιατρός επιλέξει τη διαδικασία της επιπεφυκότητας, γίνεται μια τομή στο εσωτερικό του βλεφάρου. Είναι πιθανό όταν πρέπει να αναδιανείμετε ή να αφαιρέσετε λιπώδη ιστό γύρω από τα μάτια και δεν απαιτείται αφαίρεση πτερυγίων δέρματος. Αυτός ο τύπος βλεφαροπλαστικής χρησιμοποιείται συχνότερα από νέους ασθενείς.

3. Κυκλική βλεφαροπλαστική

Με κυκλική βλεφαροπλαστική, τα κάτω και τα άνω βλέφαρα διορθώνονται ταυτόχρονα.

4. Βλεφαροπλαστική λέιζερ

Τύποι βλεφαροπλαστικής για την αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια

Πολλές καλλυντικές κλινικές σήμερα προσφέρουν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη χειρουργική ανύψωση βλεφάρων, η οποία είναι η βλεφαροπλαστική με λέιζερ σε διάφορες συσκευές. Δεν απαιτούνται περικοπές ή ράμματα. Ο γιατρός ελέγχει το βάθος της διείσδυσης του λέιζερ και τον βαθμό θέρμανσης της επιδερμίδας. Αυτό ελαχιστοποιεί τη βλάβη και την αποκατάσταση των ιστών. Η τεχνολογία διεγείρει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και επιτυγχάνει έτσι ένα ανυψωτικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά, είναι εύκολο να γίνει ανεκτή, δεν απαιτεί αναισθησία και δεν προκαλεί σχηματισμό αιματώματος. Μόνο η μη χειρουργική βλεφαροπλαστική μπορεί να έχει ελάχιστες παρενέργειες.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες αισθητικοί μπορούν να διορθώσουν το ασιατικό σχήμα των ματιών για να δημιουργήσουν μια καυκάσια ρυτίδα. Μπορείτε να κάνετε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να απαλλαγείτε από τον εξόφθαλμο (το αποτέλεσμα της διόγκωσης των ματιών) και το καντοπέδιο (σηκώνοντας το κάτω βλέφαρο για να αφαιρέσετε τη θλιβερή έκφραση στα μάτια)Το ερώτημα για το πόσο ασφαλή είναι αυτά τα δραστικά μέτρα αναζωογόνησης των βλεφάρων είναι ενδιαφέρον για όλες τις γυναίκες που χρειάζονται βλεφαροπλαστική: οι επιπλοκές είναι δυνατές μετά από σχεδόν όλες τις αισθητικές επεμβάσεις.

Επιπλοκές

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη διαδικασία εξαρτώνται κυρίως από τον τύπο της επιλεγμένης χειρουργικής των βλεφάρων: Επιπλοκές μπορεί να εμφανιστούν νωρίς (αμέσως μετά την επέμβαση) και αργά.

Πρώιμες επιπλοκές

 1. Οίδημα που παραμένει στο πρόσωπο για περισσότερο από μία εβδομάδα μετά τη βλεφαροπλαστική: μπορεί να συνοδεύεται από θολή όραση και πονοκεφάλους.
 2. Αιμορραγία ως αποτέλεσμα ενός μικρού υποδόριου αιματώματος (αίμα που ρέει από ένα κατεστραμμένο αγγείο συσσωρεύεται κάτω από την επιδερμίδα) που αφαιρείται με τρύπημα ή ράψιμο του αγγείου. Σε αυτήν την περίπτωση, ουλές, σφραγίδες και υποδόρια οζίδια μπορεί να μείνουν πίσω.
 3. Η αιμορραγία μπορεί να είναι αποτέλεσμα αιματώματος, όταν ένα μεγάλο αγγείο έχει υποστεί βλάβη και συλλέγεται αίμα πίσω από τον οφθαλμό. Αυτή η επιπλοκή συνοδεύεται από πόνο, διόγκωση του βολβού του ματιού και περιορισμένη κινητικότητα του βλεφάρου. Διατρέχει κίνδυνο γλαυκώματος ή προσωρινή απώλεια όρασης.
 4. αναστροφή του κάτω βλεφάρου από μέσα προς τα έξω, υπερβολικό "άνοιγμα" του ματιού, αφυδάτωση. Σε αυτήν την περίπτωση, συνταγογραφούνται ειδικές ασκήσεις, μασάζ για την εκπαίδευση των κυκλικών μυών των ματιών. Μερικές φορές τοποθετούνται ράμματα στήριξης και είναι δυνατή η χειρουργική επέμβαση.
 5. Μια λοίμωξη που απαιτεί αντιβιοτική θεραπεία.

Αργά επιπλοκές

 1. Διαφορετικές ραφές οδηγούν σε νέες ραφές.
 2. Φόρμα κύστεων, που μερικές φορές εξαφανίζονται μόνοι τους, διαφορετικά θα αφαιρεθούν από έναν ειδικό
 3. Τα δάκρυα ρέουν μέσω της στένωσης των δακρυϊκών πόρων.
 4. Δυσάρεστες αισθήσεις "καυτού" ματιού.
 5. Ξηρή κερατοεπιπεφυκίτιδα (ταυτόχρονη φλεγμονή του επιπεφυκότα και του κερατοειδούς).
 6. Βλεφαρόπτωση (γέρνοντας το άνω βλέφαρο).

Όλες οι αναφερόμενες επιπλοκές της βλεφαροπλαστικής των βλεφάρων απαιτούν πρόσθετη θεραπεία και επαναλαμβανόμενες παρεμβάσεις από γιατρούς. Αλλά για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να παραιτηθείτε από μια χρήσιμη και σημαντική λειτουργία που θα αποκαταστήσει τη νεολαία. Η βλεφαροπλαστική επιλύει αποτελεσματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πιο οδυνηρά προβλήματα: αφαιρεί τον λιπώδη ιστό και το υπερβολικό δέρμα γύρω από τα μάτια, μειώνει τις εκδηλώσεις των σχετικών με την ηλικία αλλαγών, εκτελεί πλαστικές επεμβάσεις στους μύες αυτού του τμήματος του προσώπου, αλλάζει το σχήμα και το σχήμα των ματιών, εξαλείφει τα επίκτητακαι συγγενή ελαττώματα των βλεφάρων. Με τέτοιους δείκτες, είναι αμαρτία να μην πάρετε την ευκαιρία μια φορά στη ζωή για να δώσετε στα μάτια σας μια δεύτερη νεότητα και φρεσκάδα.

03.10.2020