Οδηγίες χρήσης Bioretin

Κρέμα μάσκα Bioretin είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αναζωογόνηση του προσώπου, το οποίο έχει έναν απλό τρόπο για να το χρησιμοποιήσετε. Παρά τη σχετικά χαμηλή τιμή, η δράση του φαρμάκου διαρκεί πολύ περισσότερο από την επίδραση ακριβό σαλόνι διαδικασίες. Εφαρμόστε την κρέμα-μάσκα Bioretin θα πρέπει δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ. Για βέλτιστα αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε για 5-6 εβδομάδες. Η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί για τους διαφορετικούς τύπους δερμάτων. Αυτό το εργαλείο ενυδατώνει το ξηρό δέρμα και μειώνει την λιπαρότητα του προβλήματος κάλυψης.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής της κρέμας Bioretin

Για να λάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην αυστηρότητα που απαιτείται για να συμμορφώνεται με το εγχειρίδιο που έρχεται μαζί με το ίδιο το εργαλείο. Περιγράφει τα εξής σημαντικά σημεία:

  • για να ξεκινήσετε, καθαρίστε καλά το πρόσωπο χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι (μετά το χειρισμό τους, είναι καλό να πλύνετε το δέρμα με ζεστό τρεχούμενο νερό).
  • κηλίδα των αντιμετωπισμένων περιοχών με ένα μαλακό σφουγγάρι ή πανί;
  • πιέστε ένα μικρό ποσό κρέμα-μάσκα για την ακραία φάλαγγα των δακτύλων;
  • εφαρμόστε κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και στο άνω μέρος του λαιμού;
  • μασάζ στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως (η περιοχή γύρω από τα μάτια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε το εργαλείο να μην χτυπήσει στον κερατοειδή);
  • μετά την πλήρη απορρόφηση της μάσκας, μπορείτε να προχωρήσετε στην εφαρμογή των διακοσμητικών καλλυντικών.

Αυτό το προϊόν είναι εντελώς φυσικό λοιπόν, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και δεν έχει καμία παρενέργεια. Η κρέμα Bioretin δεν υπάρχουν αντενδείξεις (εκτός από την ατομική δυσανεξία των συστατικών), έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.