Κριτικές Bioretin

 • Σοφία
  Ηλικία έχω μια νεαρή και ρυτίδων ήταν αρκετά. Υπάρχουν προβλήματα με το ενδοκρινικό σύστημα, ίσως προκλήθηκε από την επιδείνωση εμφάνιση του δέρματος. Ένας φίλος έδωσε την κρέμα-μάσκα bioretin. Στην αρχή ήμουν προσβεβλημένος, το είδος της συμβουλές που δεν φαίνονται και πολύ καλά, αλλά όταν μετατραπεί το δέρμα μου, είμαι πολύ ευγνώμων. Τώρα το μόνο που θα σε συμβούλευα bioretin.
  Bioretin
 • Γεώργιος
  Αγόρασε αυτή την κρέμα για την γυναίκα μου, το αποτέλεσμα είναι πολύ αισθητή. Ηλικία παίρνει το φόρο του, για μένα προσωπικά, είναι οι ρυτίδες δεν βλάπτει, αλλά βλέποντας περνάει, δεν μπορούσα. Όλα τα είδη των ενέσεων για την κατάστασή της, οπότε εκείνη ζήτησε από την κόρη να βρείτε στο Διαδίκτυο η καλύτερη επιλογή από τα διαθέσιμα κεφάλαια. Αποδοτικότητα εξέπληξε ακόμα και μένα – η γυναίκα φαινόταν νεότερος από 10 χρόνια σίγουρα!
  Bioretin
 • Elif
  Το δέρμα μου είναι τώρα μια δεύτερη νεότητα. Μετά από το άγχος μου άρχισε να μοιάζει με μια γριά από μια νεαρή γυναίκα. Χρήματα για δαπανηρές διαδικασίες, ενέσεις, και τιράντες που έχω. Διάβασα στο φόρουμ για την κρέμα bioretin και αποφάσισα να το δοκιμάσω, Σκέφτηκα, δεν έχει τίποτα να χάσει, και θα είχε δίκιο, έχασα τίποτα και να αποκτήσει μια λαμπερή, λεία, ακόμη και το δέρμα!
  Bioretin
 • Σοφία
  Πάντα πήγε σε ένα master σε ένα σαλόνι ομορφιάς, αλλά κάποτε ήταν απαραίτητο να κάνουμε ένα ξεφλούδισμα, και ο τεχνικός μου αριστερά, λόγω του ό, τι είχα να εγγραφούν σε άλλο κομμωτήριο. Μετά την επιθεώρηση ο δάσκαλος είπε ότι δεν υπήρχε απολέπιση και άλλες θεραπείες που προσφέρονται να μου αισθητική, δεν χρειάζεται. Το δέρμα είναι μια χαρά, απλά θέλει λίγο προσοχή. Στη συνέχεια ενημέρωσε την κρέμα bioretin. Αποφάσισα να ελέγξετε τα λόγια της, και ξαφνικά την αλήθεια είμαι απλά σπατάλη χρημάτων. Και αισθητικός είχε δίκιο – μετά από δύο εβδομάδες χρήσης της κρέμας μου πρόσωπο είχε αρθεί, και τις ρυτίδες λιγότερο έντονη.
  Bioretin
 • Ali
  Η μαμά μου είχε μια δύσκολη ζωή, και θα ήθελα να της δώσω κάτι που θα της θυμίζει ότι είναι γυναίκα. Αγόρασε ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια, το αγαπημένο της άρωμα και κρέμα bioretinΕγώ ενημέρωσε ένα φίλο. Μια-δυο εβδομάδες και πάλι ήρθα για να επισκεφθείτε και να εκπλήσσει, επειδή η μητέρα μου ήταν αρκετά διαφορετική. Η κρέμα είναι πολύ καλά ευθυγραμμισμένη δέρμα, το πρόσωπο του ήταν ομαλή, και το οβάλ, που είναι σημαντικά μειωμένη.
  Bioretin
Εκτίμηση Bioretin
4.6
28